A ajuns la 47 kg! Răspunsul unei super vedete după ce a slăbit enorm

Ultima actualizare:
Marion Bartoli, în timpul turneului de la Wimbledon, 2013
Marion Bartoli, în timpul turneului de la Wimbledon, 2013

În timpul turneului de la Roland Garros, toate privirile au fost atrase de o ”reporteriță” de la marginea terenului, înaltă și extrem de slabă. Cu greu au recunoscut-o, chiar și fanii tenisului, pe fosta campioană Marion Bartoli. Imediat, cei care își aminteau de silueta mai plină a franțuzoaicei s-au întrebat dacă nu cumva Marion suferă de o boală gravă.

Marion Bartoli (31 de ani), campioană la Wimbledon în 2013, și-a asigurat fanii îngrijorați că este vorba pur și simplu de o chestiune de ”morfologie”. Franțuzoaica a precizat că nu a urmat nicio dietă, deși a pierdut multe kilograme în ultimul an, ajungând să cântărească 47 de kilograme, la o înălțime de de 1,73 metri.

”Așa sunt eu de fel, slabă, ca mama și ca tatăl meu”, a explicat fosta jucătoare de tenis într-un interviu pentru tabloidul britanic The Sun. Bartoli le-a răspuns astfel celor care s-au întrebat dacă această pierdere rapidă în greutate nu reprezintă cumva simptomul unei boli grave.

”Am revenit la greutatea mea normală. Asta nu face decât să arate câte eforturi am depus pentru a deveni jucătoarea de tenis care eram. Dacă aș fi încercat să câștig un Grand Slam cu greutatea pe care o am acum, nu cred că aș fi reușit. Pentru tenis, aveam nevoie de masă musculară. Când primești un serviciu de la Serena Williams, cu o viteză de 200 km/h, nu prea e bine să ai greutatea mea de acum.”, a mai spus Bartoli.

Marion Bartoli, la Australian Open, ianuarie 2016
Marion Bartoli, la Australian Open, ianuarie 2016

”Așa sunt eu, slabă, asta este constituția mea. Sunt foarte mulțumită de cum arăt acum. Nu mă înfometez, pur și simplu îmi ascult corpul”, a adăugat fosta campioană de la Wimbledon, insistând asupra faptului că nu ține niciun fel de regim și că organismul ei s-a adaptat pur și simplu vieții ei de acum.


    Marion Bartoli, la Australian Open, ianuarie 2016foto: Getty Images
Marion Bartoli, la Australian Open, ianuarie 2016foto: Getty Images
image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net