Ada Nechita, la revenirea în ţară: “Sunt fericită şi obosită”

Ultima actualizare:

    Ada Nechita
Ada Nechita

Handbalista Ada Nechita a declarat, luni noapte, că la Campionatul Mondial din Danemarca, naţionala României nu a obţinut doar o medalie, ci a câştigat o echipă de luptătoare, subliniind că jucătoarele vor face totul pentru a se menţine cât mai sus.

"Noi ne-am dorit mai mult, am luptat până în ultima secundă pentru a termina cât mai sus. Noi suntem mulţumite de ceea ce am realizat, de calitatea jocului şi de ceea ce am câştigat în Danemarca, şi nu e vorba doar de medalie, am câştigat o echipă de luptătoare. Ne-am dorit să oferim un motiv în plus de bucurie românilor E cel mai frumos cadou pe care ni-l puteam face chiar noi. Lumea aşteaptă mai mult, şi noi ne dorim mai mult şi e important să ne menţinem acolo sus. Vom face tot ce ţine de noi pentru a face acest lucru. Sunt foarte fericită şi foarte obosită pentru că a fost o perioada foarte grea pentru noi, dar acum satisfacţia e mult mai mare şi muncă noastră a fost răsplătită înzecit. Vreau să multumesc tuturor românilor care au fost alături de noi, care au strigat atât de mult de le-au răguşit vocile, dar şi celor care au fost cu sufletul alături de noi", a declarat Ada Nechita.

Nechita crede că Cristina Neagu şi-a demonstrat valoarea şi la acest Mondial: "Dorinţa ei şi a noastră este să facă rezultate bune în Liga Campionilor cu o echipa românească, dar depinde foarte mult şi de ceea ce îşi doreşte şi ea. Handbalul românesc l-am ridicat, suntem a treia echipa din lume, şi asta spune mult. Avem nevoie de cât mai multe echipe are să joace la nivel mare, pentru că rezultatele vin şi la echipa naţională".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net