5.000 de euro un meci cu Simona Halep

Ultima actualizare:

    Simona Halep a terminat anul pe locul 3 în clasamentul mondialFoto: AP
Simona Halep a terminat anul pe locul 3 în clasamentul mondialFoto: AP

Simona Halep este deja o personalitate a sportului românesc. Drept dovadă, pentru a juca o oră contra ei şi a lui Ilie Năstase, cineva a plătit 5.000 de euro la Balul Nataţiei Româneşti.

Organizat pentru prima dată în România cu scopul de a strânge fonduri pentru asigurarea pregătirii Jocurilor Olimpice de vară din 2020, de la Tokyo, Balul Nataţiei Româneşti a fost, de fapt, o licitaţie caritabilă. Punctul de interes al serii a fost posibilitatea obţinerii privilegiului de a juca tenis contra perechii Simona Halep/Ilie Năstase. Acest drept a fost cumpărat, contra sumei de 5.000 de euro de reprezentanţii unei companii. „A fost o seară excelentă pentru nataţia românească, balul a fost o reuşită. Suma totală obţinută în urma licitaţiei a fost de aproximativ 22.000 de euro. Meciul cu Simona Halep şi Ilie Năstase a fost câştigat de reprezentanţii firmei Brenntag, pentru suma de 5.000 de euro. Iar la finalul balului am fost anunţaţi că licitaţia va rămâne deschisă, reprezentanţii firmei dorind în schimbul sumei menţionate doar să asiste din tribune. A fost o surpriză plăcută pentru noi, drept urmare licitaţia pentru meciul cu Simona Halep şi Ilie Năstase rămâne deschisă”, a spus preşedintele Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, Camelia Potec.

Achiziţia serii a aparţinut Nadiei Comăneci, care a oferit 6.000 de euro pentru un un tablou realizat de artistul Bogdan Olteanu, reprezentând-o pe Camelia Potec, pictat cu o pulbere aurită. De asemenea, Ion Ţiriac a mai achiziţionat cu 5.000 de euro o geantă din piele de aligator, iar cu 2.000 de euro o blană de vizon. 

A făcut o reclamă cu mama ei

simeon stalpnicul png

Când eşti valoros, toate firmele roiesc în jurul tău. S-a convins de asta pe propria piele Simona Halep. A treia jucătoare a lumii apare în cea mai recentă reclamă a unei companii de telefonie mobilă. Şi nu singură, ci alături de mama ei, Stana, care în clip este „rebotezată” Tania. Omul de afaceri Ion Ţiriac, despre care se bănuieşte că ar fi managerul „din umbră” al Simonei, deşi el neagă, spune că „Simona e sportivul cu cea mai mare vizibilitate în sportul românesc actual”. De aceea, e normal că semneze contracte de sponsorizare. Dar, aşa cum spune Ţiriac, „pentru că e româncă, Simona încasează cam la 25% din cât ar obţine o jucătoare cu rezultatele ei, dar care e americancă, franţuzoaică, italiancă sau canadiancă”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net