5 sporturi indicate pentru slăbit

Ultima actualizare:

    Sporturi indicate pentru slăbit: alergatul e o soluţie
Sporturi indicate pentru slăbit: alergatul e o soluţie

Scăderea din greutate este o obsesie pentru milioane de oameni din întreaga lume, iar exerciţiile fizice reprezintă unul dintre principalii aliaţi în lupta cu kilogramele. La sporturi indicate pentru slăbit includem alergatul, înotul, ciclismul, badmintonul şi voleiul.

La alergat se pricepe toată lumea, astfel că nu putem deschide lista cu sporturi indicate pentru slăbit decât cu acest mod de a petrece timpul liber. Marele avantaj al jogging-ului e faptul că se poate practica în aer liber, chiar şi pe stradă sau în parcuri, astfel că nu necesită cheltuieli suplimentare. În general, o jumătate de oră de alergat pe zi ar trebui să fie suficientă, ţinând cont că în această perioadă de timp se ard aproximativ 300 de calorii.

Sporturi indicate pentru slăbit: alergaţi sau mergeţi pe jos!

Pentru cei care consideră alergarea un surghiun, există şi varianta mersului pe jos, dar în acest caz rezultatelele nu vor apărea la fel de rapid ca în cazul jogging-ului. De asemenea, dacă vă aflaţi la începutul sesiunilor de alergat, este indicat să nu forţaţi organismul pentru a nu produce febra musculară. Aşadar, alaergatul e unul dintre cele mai populare sporturi indicate pentru slăbit.

Sporturi indicate pentru slăbit: înotul şi ciclismul, variante la îndemână

Sporturi indicate pentru slăbit: înnotul e practicat la scară largă
Sporturi indicate pentru slăbit: înnotul e practicat la scară largă

Cei care ştiu să înoate au la dispoziţie această metodă extrem de eficientă de a slăbi. În jur de 500 de calorii sunt arse printr-o oră de înot, în bazin sau în mare, astfel că înotul n-are cum să lipsească din lista cu sporturi indicate pentru slăbit. În plus, mişcarea fizică în apă are şi alte avantaje considerabile, ajutând la dezvoltarea musculaturii.

Dacă nu vă place înotul şi aveţi acasă o bicicletă, atunci este la fel de bine. O plimbare de jumătate de oră cu bicleta arde până la 500 de calorii, în funcţie de intensitatea cu care pedalaţi. La fel ca înotul, ciclismul îl includem fără teama de a greşi la sporturi indicate pentru slăbit.

Sporturi indicate pentru slăbit: jucaţi badminton sau volei!

Enumerarea de sporturi indicate pentru slăbit include şi discipline mai dinamice, precum badmintonul şi voleiul. Cu două palete şi un fluturaş, puteţi ieşi oricând la o partidă de badminton, sport care se poate practica şi fără un teren la dispoziţie. Este şi cazul voleiului, care se poate juca atât cu fileu cât şi fără. Chiar dacă numărul de calorii arse la badminton sau la volei nu e foarte mare, aceste sporturi indicate pentru slăbit ajută la tonifierea organismului şi la circulaţia sângelui.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Neil Lennon (Facebook) jpg
Jurgen Klopp (EPA) jpg
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net