27 de echipe înscrise în Liga a II-a! Campionatul începe la 29 august, dar nu se ştie formatul!

Ultima actualizare:

    Răzvan Burleanu
Răzvan Burleanu

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că 27 de echipe s-au înscris în ediţia 2015-2016 a Ligii a II-a, singura formaţie care nu şi-a depus dosarul de participare, deşi avea dreptul, e FCM Dorohoi. Deocamdată nu se ştie dacă Liga a II-a se va juca cu o serie sau două.

"Luni, 20 iulie 2015, a fost ultima zi de înscriere în ediţia 2015-2016 a eşalonului secund, competiţie organizată de Federaţia Română de Fotbal. Pe adresa Departamentului de Competiţii, până la expirarea termenului limită, au fost trimise 27 de cereri de înscriere pentru noul sezon. Printre acestea se află cele cinci echipe care au promovat din Liga a III-a şi cele şase echipe care au retrogradat din Liga I. Lipseşte FCM Dorohoi, echipa care a terminat play-out-ul seriei I a ediţiei precedente de Liga 2 pe locul 1, dar care nu îşi va mai continua activitatea şi în noul sezon", se arată pe frf.ro.

Lista cluburilor înscrise: ACS Berceni, ACS Bucovina Pojorâta (echipă promovată din Liga a III-a), ACS Dacia Unirea Brăila, ACS FC Academica Argeş (FC Clinceni), ACS FCM Baia Mare (echipă promovată din Liga a III-a), ACS Rapid CFR Suceava, ACS Şoimii Pâncota, ACS UTA Bătrâna Doamnă (echipă promovată din Liga a III-a), ACSM Râmnicu Vâlcea, AFC Chindia Târgovişte (echipă promovată din Liga a III-a), AFC Dunărea 2005 Călăraşi (echipă promovată din Liga a III-a), AS SC Bacău, CS Baloteşti, CS FC Bihor Oradea, CS FC Caransebeş 1913, CS FC Olimpia 2010 Satu Mare, CS Gaz Metan Mediaş (echipă retrogradată din Liga I), CS Metalul Reşiţa SA, CS Mioveni, FC Gloria Buzău, FC Oţelul SA (echipă retrogradată din Liga I), SC FC Braşov (echipă retrogradată din Liga I), SC FC Ceahlăul (echipă retrogradată din Liga I), SC FC Farul Constanţa, SC FC Rapid (echipă retrogradată din Liga I), SC Universitatea Cluj SA (echipă retrogradată din Liga I), Unirea Tărlungeni.

Ediţia de campionat 2015-2016 a Ligii a II-a va începe la data de 29 august, dar formatul se va stabili după o întâlnire a preşedintelui Burleanu cu oficialii cluburilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net