150 de cai se bat pentru 16.000 de euro la Salonul Calului

Ultima actualizare:

    Proba de sărituri promite spectacol la Salonul Calului
Proba de sărituri promite spectacol la Salonul Calului

Salonul Calului, evenimentul premium al echitaţiei în România adună la start peste 100 de călăreţi şi 150 de cai din mai multe ţări europene.

A treia ediţie a Salonului Calului, ce se va desfăşura între 26 septembrie şi 5 octombrie, la Baza Hipică Equestria de pe DN 1 Snagov – sat Tâncăbeşti, propune, în intervalul 2-5 octombrie, a.c. 4 zile dedicate integral competiţiilor sportive de înaltă performanţă, acreditate internaţional de către Federaţia internaţională de echitaţie (FEI). Sunt aşteptaţi 100 de sportivi şi 150 de cai în competiţie, din Belgia, Italia, Franţa Austria, Bulgaria, Grecia, Croaţia, Turcia şi Germania, care vor concura în cadrul a 15 probe dotate cu premii în valoare totală de 16.000 Euro.

Cele mai importante probe competiţionale din cadrul concursului Grand Prix FEI CSI* sunt programate în week-end-ul 4-5 octombrie şi includ circuitele VIP Tour, Young Horses Classes Bronze Tour, Silver Tour, Gold Tour, precum şi Bucharest International Grand Prix.

Salonul Calului
Salonul Calului

De asemenea, în intervalul 26-28 septembrie, Salonul Calului va găzdui Competiţia naţională de sărituri peste obstacole (CSN), care include 11 probe cu diferite niveluri de dificultate şi de vârstă, inclusiv cele mai importante şi cel mai bine premiate două probe ale competiţiei,  Trofeul Equestria, aflat la a doua ediţie, şi Cupa Salonul Calului. Fondul total de premiere din competiţia naţională se ridică la 28.000 RON.

”Iată că, odată cu cea de a 3-a sa ediţie, Salonul Calului se poziţionează tot mai ferm în zona reînvierii competiţiei şi spiritului de performanţă, nobilul sport al echitaţiei devenind un reper pentru toţi pasionaţii acestei discipline sportive. Toate concursurile şi probele, pe diferite niveluri de dificultate şi de vârstă înscrise în program, au atins acum un număr-record. Interesul competitorilor străini, al personalităţilor care au acceptat să ne susţină, arată că am reuşit să ne apropiem de obiectivul stabilit de noi încă de la prima ediţie: transformarea Salonului Calului într-o platformă est-europeană de încurajare şi promovare a sportului ecvestru”, a declarat dr. Ozana Moraru, preşedintele clubului Equestria.

Preţurile biletelor la Concursul internaţional de sărituri peste obstacole FEI CSI Grand Prix (week-end-ul 4-5 octombrie) se înscriu între 50 RON/ zi pentru adulţi şi 25 RON/ zi pentru copiii până la 12 ani. În sistemul de abonamente, preţurile sunt 80 RON /adulţi, respectiv 40 RON pentru copiii până la 12 ani. Biletele se pot achiziţiona pe www.myticket.ro, www.ticketpoint.ro , în reţeaua magazinelor Diverta (Diverta Mall Vitan, Diverta Magheru, Diverta Plaza, Diverta Unirea, Diverta Băneasa, Diverta Sun), magazinul Muzica (Calea Victoriei 41-43), Librăria „Mihai Eminescu” (Bd. Regina Elisabeta nr.16), precum şi la sediul clubului organizator Equestria (sat Tâncăbeşti, com. Snagov, pe DN 1).

Despre Equestria:Clubul Equestria a fost înfiinţat în anul 2010 de către Dr. Ozana şi Cristian Moraru. Este situat în zona Snagov, sat Tâncăbeşti pe o suprafaţă de 2,5 hectare din care 1 hectar îl reprezintă construcţia clubului la sol. Equestria dispune de terenuri de concurs şi manej, padocuri, 80 de boxe pentru cai, manejuri acoperite, tribune pentru 500 de spectatori, şi deţine 65 cai (28 proprii şi 37 în pensiune) din cele mai frumoase rase. Clubul permite plimbări în aer liber în împrejurimi şi organizează permanent lecţii de echitaţie pentru copii şi amatori. Dotările sunt completate de un hotel şi un restaurant cu o capacitate de 50-60 de persoane, precum şi o terasă exterioară. Equestria organizează competiţii regulate de echitaţie pentru profesionişti, dar şi pentru copii şi amatori. Manifestările deja tradiţionale includ Cupa Equestria, Marele Premiu al Municipiului Bucureşti, concursurile de casă Equestria sau, începând cu 2013, Concursul international de sărituri peste obstacole FEI – Longines Grand Prix.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net