Spioana rusoaică se culca cu bărbaţi iar apoi îi recruta ca agenţi

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Şefii serviciilor secrete din Marea Britanie demarează o anchetă urgentă în privinţa Annei Chapman, pentru a descoperi dacă rusoaica şi-a recrutat subalterni în vremea când a locuit în Londra. Se pare că pe majoritatea i-a racolat în pat.

După ce a fost arestată la New York autorităţile au descoperit că spioana Anna Chapman a trăit cinci ani în Marea Britanie - detaliu care a pus în alertă serviciile secrete din Regat, întrucât există posibilitatea ca rusoiaca să-şi fi creat la Londra, o reţea de câteva zeci de informatori.

simeon stalpnicul png

    Mai citeşte:        Cine e frumoasa Anna Chapman acuzată de spionaj? Iată 10 lucruri pe care nu le ştiai despre ea!        Ea e noua Mata Hari - spioana rusoaică Anna Chapman

Sunt anchetaţi şi verificaţi toţi prietenii şi partenerii de afaceri ai Annei Chapman, pentru a afla dacă aceştia lucrează ca sub agenţi ai frumoasei rusoaice.

În plus, cei de la MI5 studiază posibilitatea unor conexiuni între Chapman şi agenţii sub acoperire ce lucrează la Ambasada Federaţiei Ruse de la Londra. Şefii serviciilor secrete britanice cred că ar fi vorba de aproximativ 35 de agenţi la ambasadă plus alţi 20 de spioni ruşi care nu au acoperire diplomatică şi trăiesc pe teritoriul Regatului britanic.

Fostul soţ al rusoaicei, englezul Alex Chapman spune că este posibil ca Anna să fi fost, la rândul ei recrutată în perioada când a trăit la Londra. Mai mult, prietenul Annei, Oleg Gordievsky (foto dreapta) - fost ofiţer KGB care a defectat în Marea Britanie - spune că tânăra a fost racolată de un diplomat rus.

simeon stalpnicul png

În 2001, Alex Chapman a întâlnit-o pe Anna la o petrecere rave din Londra. Avea 19 ani şi studia ştiinţele economice. S-au îndrăgostit pe loc iar două zile mai târziu, când Anna a trebuit să revină la Moscova, Alex a urmat-o iar în scurt timp s-au căsătorit. Tatăl rusoaicei, Vasily Kushchenko - fost agent KGB, le-a plătit excursia în luna de miere, din Egipt. Ulterior au revenit în Marea Britanie, unde au locuit mai mulţi ani împreună iar în 2007 s-au despărţit, moment când Anna s-a întors la Moscova.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net