m.click.ro

top sombra

Ea e noua Mata Hari - spioana rusoaică Anna Chapman - VIDEO

Anna Chapman

Anna Chapman

O tânără rusoaică în vârstă de 28 de ani, roşcată şi cu ochii verzi, recent debarcată la New York, a trecut, în decurs de câteva ore, de la statutul unei femei de afaceri la cel de Mata Hari, ajungând pe prima pagină a multor ziare, comentează AFP.

"Red Head" ("Roşcata"), titrează cotidianul New York Post, care publică pe prima pagină o fotografie a femeii cu numele Anna Chapman, arestată duminică seară împreună cu alte nouă persoane, în cadrul unei vaste operaţiuni împotriva unei presupuse reţele de spionaj în beneficiul Rusiei.

Ca o amintire neplăcută a Războiului Rece, ziarul face o legătură între culoarea părului presupusei spioane şi cea a drapelului fostei Uniuni Sovietice.

Vezi AICI mai multe poze cu Anna

În plângerea FBI, ea este acuzată că a furnizat informaţii unui oficial rus cu care comunica pe laptop în ultimele luni, în fiecare miercuri, de la o bibliotecă din West Village, pe un site secret.

Tânăra femeie a apărut luni după-amiază în faţa unui tribunal federal din Manhattan, unde judecătorul James Cott a ordonat menţinerea sa în detenţie preventivă.

Îmbrăcată în blugi şi cu un tricou alb, discutând mai multe minute în şoaptă cu un avocat, Anna Chapman a fost dusă din nou în arest, cu cătuşe la mâini, alături de alţi patru inculpaţi prezenţi cu ea la Parchet.

Mai citeşte:

Cine e frumoasa Anna Chapman acuzată de spionaj? Iată 10 lucruri pe care nu le ştiai despre ea!

Rusoaica s-a stabilit la New York în februarie, venind de la Moscova, după un divorţ, notează New York Post şi un site de informaţii rus, lifenews.ru.

Într-un interviu postat pe site-ul Youtube, "Anya" Chapman afirmă că vrea să creeze o reţea de recrutare de tineri profesionişti" în cele două oraşe ale lumii unde există cele mai multe talente, Moscova şi New York".

Citeşte mai multe pe historia.roIntrodu codul de mai jos:


* click pe imagine pentru reincarcare daca nu intelegi scrisul.Trimite Anuleaza
TRIMITE
0 comentarii
 

    Trimite unui prieten!
    top down