Îi pun la loc mâna mâncată de crocodil

Ultima actualizare:

Timothy Delano, care înota împreună cu trei amici într-un canal din localitatea Naples, statul Florida( SUA) s-a bătut pe viaţă şi pe moarte cu crocodilul de trei metri lungime.

Ca prin miracol, s-a ales numai fără o mână, care i-a fost înghiţită de monstru. A auzit un pârâit groaznic în momentul în care crocodilul i-a înfulecat braţul stâng.

Citeşte şi:Hellboy din Lahore! Desfigurat de o boală necunoscută - FOTO/VIDEOIată primul om care nu are sexLa 75 de ani aleargă la 50 de grade în deşert

Animalul a încercat să-l împingă pe bietul Tim în mâl şi să-l înece. Cu toate că rămăsese fără un braţ şi avea dureri îngrozitoare, băiatul a izbutit să înoate până la mal. Prietenii l-au dus până la o staţie de benzină, de unde au sunat cu disperare la 911.

Delano a fost transportat cu un elicopter la spital. În mod uimitor, echipele de salvare au reuşit să captureze crocodilul şi să recupereze mâna tânărului din stomacul lui. Medicii au analizat braţul scos din burta animalului şi au dat asigurări că pot să-l reataşeze victimei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
miel pixabay jpg
man at supermarket jpg
Kate Middleton si Printesa Charlotte jpg
primarul orasului vascau din bihor florin porge nu va mai putea candida pentru un nou mandat jpeg
urs freepik jpg
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net