S-a sinucis după ce fratele său n-a vrut să-i dea telecomanda

Ultima actualizare:

Indianca, în vârstă de 16 ani, a fost găsită spânzurată în camera sa, la doar câteva zeci de minute după o ceartă purtată cu fratele său. Marţi seara, Geeta voia să nu piardă serialul preferat în timp ce fratele său, Rahul (17 ani) urmărea un meci de cricket disputat între Royal Challengers şi Chennai Super Kings.

     Citeşte şi:        O vedetă BBC s-a sinucis într-un joc sexual eşuat - VIDEO        S-a sinucis din cauza unui comentariu de pe un site - VIDEO        S-a sinucis în puşcărie deşi fusese eliberat        S-a sinucis pentru că l-au trimis la Dacia România!

"Membrii familiei ne-au spus că Rahul se uita la meci când dintr-o dată Geeta i-a luat telecomanda şi a schimbat canalul. A urmat o ceartă violentă după care tânăra a izbit telecomanda de podea şi a fugit în camera sa", a mărturisit un agent de poliţie.

După ce s-au rugat de ea să iasă din cameră, părinţii au fost nevoiţi să spargă uşa, moment în care au rămas şocaţi. Geeta atârna spânzurată de tavan.

"Probabil adolescenta a cedat nervos ca urmare unui şir de evenimente în care părinţii i-au ndat câştig de cauză fratelui său", argumentează poliţistul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net