Kievul, oraşul-fantomă

Ultima actualizare:

Cei care totuşi sunt nevoiţi să iasă afară poartă măşti de protecţie sau, în lipsa acestora, respiră prin fulare sau eşarfe.

Asta şi din cauză că nu mai există nici un medicament antigripal în farmacii, nici măcar banala aspirină, deşi medicii nu recomandă administrarea ei în caz de gripă.

Din magazine şi pieţe au dispărut lămâile şi alte citrice, ghimbirul, rădăcină eficientă în întărirea imunităţii, usturoiul şi alcoolul medicinal. Preţurile acestora au crescut foarte mult.

Au fost înregistrate şi spitalizări ale unor cetăţeni care au exagerat cu vodka, usturoiul şi lămâile, pentru a "preveni" boala.

Pentru meciul de mâine din cadrul Champions League, Dinamo Kiev-Internationale Milano, preşedintele grupării ucrainiene, Igor Surkis, a cumpărat din banii lui măşti care vor fi împărţite spectatorilor la intrarea pe stadion.

Bilanţul epidemiei din Ucraina

- 255.000 de persoane s-au îmbolnăvit până în prezent de gripă porcină - 15.000 de ucraineni au fost spitalizaţi de la declanşarea epidemiei de porcină- 83.000 de copii au contranctat virusul ucigaş, reprezentând o treime din numărul total de îmbolnăviri- 70 de decese s-au înregistrat până acum în ţara vecină

Citeşte şi:

Administrarea vaccinului ar putea începe abia în ianuarie 2010, iar secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Adrian Streinu Cercel, a demisionatReporterii Click!, la dezinfectat şcolile de porcinăÎn judeţul Vaslui au fost confirmate primele cazuri de gripă porcinăTotul despre gripa porcină!Mircea Badea, suspect de gripă porcină!Mircea Badea: „Mă enervează isteria asta! La dracu!”Tenismanul Haas are gripă porcină!Virusul ucigaş face ravagii în ţările din jurul RomânieiChinezii susţin că te vindecă de gripa porcină în trei zile

Parteneri

image
image
image
image
image
image
bataie bici campanie sibiu jpg
image png
scoala fara elevi jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
musetel jpeg
coins 1726618 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net