Cele mai nebuneşti căsătorii dintre oameni şi... obiecte! FOTO/VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Probabil că orice om s-a ataşat măcar o dată în viaţă de un obiect. Există oameni care îşi iubesc enorm computerul, casa, maşina sau motocicleta. Nu este nimic anormal în asta, însă unii oameni iubesc anumite obiectele cu o pasiune demnă de o cauză mai bună, avânt relaţii intime cu acestea.

Mai citeşte:

Topul celor mai scumpe divorţuri de la Hollywood

Marea Britanie: 20% dintre divorţuri sunt provocate de Facebook

Italienii divorţează din cauza animalelor de companie

S-a însurat cu o pernă uriaşă

Unii psihologi susţin că aceşti oameni suferă de o boală care ar putea fi numită "obiectofilie", alţii susţin că este o nouă orientare sexuală.  The Huffington Post a realizat un clasament ale celor mai nebuneşti căsătorii dintre oameni şi... obiecte.

simeon stalpnicul png

Americanca Amy Wolfe (foto sus), s-a îndrăgostit de un montagne-russe (denumit “1001 Nachts”) dintr-un parc de distracţii şi doreşte să se mărite cu aceasta. Amy a avut parte de peste 3.000 de curse în “1001 Nachts” iar dormitorul ei tapetat cu pozele obiectului. Americanca intenţionează să îşi schimbe numele în Weber, după compania care l-a fabricat pe „alesul inimii”.

simeon stalpnicul png

Erika Eiffel (foto sus) s-a căsătorit cu celebrul simbol al Parisului . Ea a jurat să iubească turnul şi să îi fie fidelă în cadrul unei ceremonii restrânse la care au participat doar câţiva prieteni apropiaţi ai miresei. Din partea mirelui nu a venit nimeni.

simeon stalpnicul png

În anul 1976, o secretară din Los Angeles, Jannene Swift, s-a măritat cu o bucată de granit.

simeon stalpnicul png

Un japonez s-a însurat cu Nene Anegasaki, un personaj animat dintr-un joc Nintendo denumit "Love Plus". Ceremonia (foto sus) a avut loc în Guam, o adevărată Mecca a celor care doresc să se căsătorească cu obiecte.

simeon stalpnicul png

Lee Jin-gyu (foto sus), un bărbat din Coreea de Sud, s-a căsătorit cu o pernă. Dacă sunteţi curioşi să aflaţi cum decurge viaţa lor, urmăriţi filmuleţul de mai jos!

Zidul Berlinului s-a prăbuşit în 1989 dar el trăieşte în continuare în inima unei femei, Eija-Riitta Berliner-Mauer (ghiciţi cum se traduce numele ei de familie?), care s-a căsătorit cu simbolul Germaniei comuniste în anul 1979.

simeon stalpnicul png

 După 1989, Eija-Riitta (foto sus) a rămas neconsolată, nefiind genul care se îndrăgosteşte de orice zid. „Marele Zid Chinezesc este atrăgător, dar soţul meu era mai sexy”, a spus ea.

simeon stalpnicul png

Mecanicul Joachim A. (foto sus) s-a căsătorit cu o locomotivă cu aburi. Relaţia a rezistat testului timpului, în ciuda meseriei lui Joachim care îl aduce în contact cu multe locomotive mult mai tinere. Probabil că soţia lui nu este geloasă.

simeon stalpnicul png

Studentul la psihologie Bill Rifka a recunoscut că a găsit numeroase laptopuri pe eBay care au trezit în el dorinţe ascunse, dar a rămas fidel unui iBook . „Pentru mine, Mac-ul este un bărbat. Practic, am o relaţie homosexuală, ca să mă exprim aşa”, a declarat  Bill. Relaţia lor a ieşit la iveală în anul 2007, aşa că nu ştim dacă mai sunt împreună sau Bill s-a reorientat spre un model Apple mai tânăr.

simeon stalpnicul png

Nemţoaica Sandy K. (foto sus) a rămas văduvă în urma atacului terorist din 11 septembrie. Soţul ei nu era în World Trade Center, soţul ei era World Trade Center.

simeon stalpnicul png

O britanică, cunoscută sub pseudonimul Emma, este îndrăgostită de un aparat de radio. Ea afirmă că „face dragoste” cu el de două ori pe zi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net