Marea Britanie: 20% dintre divorţuri sunt provocate de Facebook

Ultima actualizare:

    Imagine de la sediul Facebook
Imagine de la sediul Facebook

Pentru multe persoane, reţelele de socializare online precum Facebook sunt o modalitate nevinovată de a păstra legătura cu rudele îndepărtate şi prietenii.

Pentru alţii, însă, ele au devenit o experienţă negativă de cuplu, în contextul în care aceste site-uri provoacă un număr tot mai mare de divorţuri.

Potrivit firmelor de avocatură din Marea Britanie, aproximativ unul din cinci dosare de divorţ conţin referiri la Facebook, ca factor ce a determinat această decizie.

'A fost surprinzător să descoperim că 20% dintre cererile de divorţ conţin referinţe la Facebook. Cel mai comun motiv a fost acela că partenerul de viaţă a avut discuţii nepotrivite, cu tentă sexuală, cu persoane străine', a declarat Mark Keenan, director al Divorce-Online, citat de Daily Mail.

Potrivit specialiştilor în domeniu, în ultimii cinci ani numărul divorţurilor provocate de Internet a crescut intens.

'Totul a început cu Friends Reunited, unde oamenii îşi reîntâlneau foştii parteneri din liceu sau facultate, iar apoi aranjau întâlniri. Acum e Facebook, unde oamenii descoperă că partenerii discută cu alte persoane cărora le trimit şi poze. Internetul este un loc periculos şi cel mai nepotrivit pentru infidelitate', a precizat Karen Moores, de la firma Mitchell Solicitors,

În prezent, aproximativ 14 milioane de britanici folosesc în mod obişnuit site-urile de socializare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
izvorul tamaduirii istoric jpeg
locuri jpg
Emitere tichet de reciclare jpg
where is the snowman in the picture jpg
trandafiri, freepik jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net