Vremea la mare în weekend: Principalele stațiuni

Ultima actualizare:

    Vremea la mare în weekend va fi însorită în principalele stațiuni de pe litoralfoto: Getty
Vremea la mare în weekend va fi însorită în principalele stațiuni de pe litoralfoto: Getty

Vremea la mare în weekend va fi numai bună pentru cei care plănuiesc o escapadă pe litoral. Începutul lunii august aduce temperaturi înalte și precipitații scăzute la malul mării, care va fi invadat de turiști.Cerul va fi predominant senin, iar soarele va arde puternic.

Sâmbătă (8 august) și Duminică (9 august), maximele de pe litoral vor ajunge la 30 – 31 de grade, o temperatură perfectă pentru plajă. Click! îți arată cum va fi vremea la mare în weekend în principalele stațiuni de pe litoralul românesc.

În stațiunea Mamaia, vremea la mare în weekend va fi una potrivită pentru un scurt sejur la plajă. Sâmbătă (8 august), precipitațiile vor lipsi cu desăvârșire, însă vântul va sufla cu putere de până la 31 de kilometri la oră. Temperaturile vor fi blânde, între 24 și 27 de grade Celsius. Duminică (9 august), cerul va fi senin în majoritatea zilei, dar pe înserat vor apărea câțiva nori. Cu toate acestea, soarele va străluci cu putere, iar temperaturile vor varia între 22 și 27 de grade Celsius.

Vremea la mare în weekend în Costinești

În Costinești, vremea la mare în weekend va fi una normală pentru această perioadă a verii. Sâmbătă (8 august), temperaturile se vor ridica la valoarea de 27 de grade celsius, cu o minimă de 24 de grade Celsius. Cerul va fi parțial acoperit, dar temperaturile se vor ridica duminică (9 august). Nu vor exista ploi sau descărcări electrice, iar termometrul va atinge valoarea de 28 de grade Celsius.

Vremea la mare în weekend în Vama Veche

Și în Vama Veche vremea la mare în weekend va fi mai blândă decât în celelalte stațiuni. Sâmbătă (8 august) vor fi prezenți câțiva nori, însă nu vor cădea precipitații, iar temperaturile se vor ridica la o maximă de 27 de grade Celsius, cu o minimă de 24 de grade Celsius. Duminică (9 august) cerul va fi senin pe timpul zilei, dar pe înserat vor cădea câțiva stropi de ploaie. Maximele se vor ridica la valoarea de 26 de grade Celsius, iar minimele vor coborî la 22 de grade Celsius.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net