Va ploua cu găleata în următoarele trei luni

Ultima actualizare:

Când scăpăm de hainele groase şi de ghete? Asta ne frământă zilele acestea. Curând, spun meteorologii, dar ne avertizează că vor avea trei luni de primăvară ploioasă.

Va fi vreme însorită azi şi temperaturi până la 11-13 grade. Mâine vor apărea câţiva nori pe cer, dar vor lăsa precipitaţii trecătoare. Săpămâna următoare va începe cu vreme închisă, cu precipitaţii în toată ţara, dar mai cald decât ar fi normal la această dată. Click! vă prezintă prognoza pentru această primăvară, publicată de ANM.

MARTIE. Va fi cald în sudul ţării, cu temperaturi până la 8 grade la începutul lunii, posibil până la 16 grade spre sfârşit. Însă, în centrul şi nordul ţării va fi mai rece decât ar fi normal pentru această lună, posibil să fie zile cu valori sub zero grade la prânz. Vestea rea e că va ploua mult, în toate regiunile, iar în Maramureş şi Mehedinţi vor fi cantităţi uriaşe, în jur de 80-100 l/mp.

APRILIE. Vreme caldă în această lună, cu multe zile însorite şi temperaturi de până la 16-21 grade, în Banat, Oltenia, Muntenia, Moldova şi Dobrogea. Ceva mai rece decât ar fi firesc, cu valori între 4 şi 6 grade, în centrul şi nordul ţării, unde va ploua mult, până la 60-80 l/mp.

MAI. În Banat şi Lunca Dunării vor fi zile cu temperaturi de început de vară, posibil şi peste 18 grade. Va fi mai rece în centrul ţării, cu valori în jur de 6-8 grade. Aici vor fi ploi în exces, până la 140l/mp, adică în cantităţi de trei ori mai mari decât ar fi normal.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net