Va ploua cu găleata în următoarele trei luni

Ultima actualizare:

    Primăvara vine cu ploi multefoto: Click!
Primăvara vine cu ploi multefoto: Click!

Când scăpăm de hainele groase și de ghete? Asta ne frământă zilele acestea. Curând, spun meteorologii, dar ne avertizează că vor avea trei luni de primăvară ploioasă.

Va fi vreme însorită azi și temperaturi până la 11 -13 grade. Mâine vor apărea câțiva nori pe cer, dar vor lăsa precipitații slabe, trecătoare. Săpămâna următoare va începe cu vreme închisă, cu precipitații în toată țara, dar mai cald decât ar fi normal la această dată. Click! vă prezintă prognoza pentru această primîvară, publicată de ANM.

MARTIE. Va fi cald în sudul țării, cu temperaturi până la 8 grade la începutul lunii, posibil până la 16 grade spre sfârșit. Însă, în centrul și nordul țării va fi mai rece decât ar fi normal pentru această lună, posibil să fie zile cu valori sub zero grade la prânz. Vestea rea este că va ploua mult, peste ce ar fi normal, în toate regiunile, iar în Maramureș și Mehedinți vor fi cantități uriașe, în jur de 80 -100 l/mp.

APRILIE. Vreme caldă în această lună, cu multe zile însorite și temperaturi de până la 16 -21 grade, în Banat, Oltenia, Muntenia, Moldova și Dobrogea. Ceva mai rece decât ar fi firesc, cu valori între 4 și 6 grade, în centrul și nordul țării, unde va ploua mult, până la 60 -80 l/mp.

MAI. În Banat și Lunca Dunării vor fi zile cu temperaturi de început de vară, posibil și peste 18 grade. Va fi mai rece în centrul țării, cu valori dîn jur de 6 -8 grade. Aici vor fi ploi în exces, până la 140 l/mp, adică în cantități de trei ori mai mari decât ar fi normal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net