În sud vor fi 22˚C, în nord este viscol

Ultima actualizare:

    În judeţele din sudul  ţării, primăvara  vine mai repede  decât ne aşteptam
În judeţele din sudul ţării, primăvara vine mai repede decât ne aşteptam

Vreme ciudată în aceste zile! De duminică (31 ianuarie), un val de aer rece și umed a intrat în țară prin vestul țării și a adus ploi, lapovițe și ninsori la altitudini mari.

Meteorologii ANM au emis o avertizare de ninsori viscolite în Maramureș, Transilvania și Crișana, valabilă până luni seară (1 februarie). În schimb, în sudul țării, temperaturile vor urca până la 15 -18 grade luni (1 februarie), iar marți (2 februarie) se pot atinge și 22 de grade.

”Este un episod scurt de iarnă, în nordul țării. Vor fi precipitații mixte, lapoviță și ninsoare, viscolită de rafale de vânt de 70 -80 km/h în nordul țării. În noaptea de joi (4 februarie, n.r.) spre vineri (5 februarie, n.r.), vremea se răcește semnificativ. În sudul țării, se vor înregistra 12 grade, ceea ce înseamnă o scădere bruscă de peste 10 grade, față de ziua precedentă. Apoi, un ciclon din Marea Mediterană va aduce temperaturi ridicate, după care urmează o răcire accentuată în jurul datei de 15 februarie și așteptăm un nou episod cu fenomene de iarnă”, ne-a explicat Gabriela Băncilă, meteorolog ANM.

image
image
image
image
image
image
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net