Prognoza meteo la munte în weekend: Vremea va fi, în general frumoasă

Ultima actualizare:

    Prognoza meteo la munte în weekend ne spune că vremea va fi plăcută, chiar dacă pe alocuri vor mai cădea câțiva stropi de ploaiefoto: Click!
Prognoza meteo la munte în weekend ne spune că vremea va fi plăcută, chiar dacă pe alocuri vor mai cădea câțiva stropi de ploaiefoto: Click!

La munte ploile pot să apară după-amiază, pe zone foarte mici în Carpații Orientali și în Meridionali, dar nu se vor înregistra cantități importante. Vântul va adia pe creste, iar temperaturile vor crește față de ziua precedentă.

Click! prezintă prognoza meteo în principalele stațiuni montane din România, vineri (4 septembrie), sâmbătă (5 septembrie) și duminică (6 septembrie).

  • Vineri (4 septembrie), cerul va fi senin pe tot parcursul zilei dar spre seară, se va înnora puțin. Temperaturile se vor situa între 17 și 26°C.
  • Sâmbătă (5 septembrie), cerul va fi tot parțial acoperit. Temperaturile se vor situa între 16 și 27°C. Vântul va sufla moderat. Asta anunță prognoza meteo la munte în weekend.
  • Duminică (6 septembrie), în timpul zilei cerul va fi mai mult acoperit și spre seară se pot semnala averse, dar neînsemnate cantitativ, iar temperatura va fi cuprinsă între 17 și 21°C.

Prognoza meteo la munte în weekend: Brașov

  • Vineri (4 septembrie), prognoza meteo anunță că cerul va fi acoperit pe toată perioada zilei dar nu va ploua. Temperaturile se vor încadra între 18 și 27°C, potrivit datelor din prognoza meteo la munte în weekend.
  • Sâmbătă (5 septembrie), cerul va fi un pic mai degajat și nu se vor semnala precipitații. Temperaturile vor fi cuprinse între 18 și 30°C. Vântul va adia ușor.
  • Duminică (6 septembrie), vremea se anunță la fel ca și în ziua precedentă, cu cer parțial acoperit în cea mai mare parte a zilei. Sunt posibile și câteva averse la orele prânzului. Temperaturile vor ajunge la maxime de doar 22°C.

Prognoza meteo la munte în weekend: Bușteni

  • Vineri (4 septembrie), cerul va fi senin pe toată perioade zilei, doar dimineața și seara vor apărea câțiva nori. După cum reiese din prognoza meteo la munte în weekend, temperaturile se vor situa între 17 și 26°C.
  • Sâmbătă (5 septembrie), prognoza meteo la munte în weekend arată cerul va fi parțial acoperit, iar temperaturile maxime vor ajunge la 27°C. Noaptea, temperatura va scădea până la valoarea de 16°C.
  • Duminică (6 septembrie), va fi înnorat dar nu se vor semnala precipitații sau descărcări electrice. Temperatura aerului va avea valori cuprinse între 17 și 21°C.

Prognoza meteo la munte în weekend: Bran-Moeciu

  • Vineri (4 septembrie), cerul va fi parțial acoperit. Nu se întrevăd șanse de precipitații, iar vântul va adia ușor. Temperaturile se vor încadra între 17 și 26°C.
  • Sâmbătă (5 septembrie), prognoza meteo anunță vreme frumoasă, cu cer mai mult senin. Temperatura maximă va fi de 27°C iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 17°C, după cum reiese din prognoza meteo la munte în weekend.
  • Duminică (6 septembrie), vremea va fi un pic mai închisă și, după-amiază se vor semnala câteva averse. Temperatura maximă va fi de doar 20°C și cea minimă de 9°C.

Prognoza meteo la munte în weekend: Predeal

  • Vineri (4 septembrie), cerul va fi acoperit pe toată perioada zilei. Temperatura maxima va fi de doar 24°C, potrivit datelor din prognoza meteo la munte în weekend.
  • Sâmbătă (5 septembrie), cerul va fi senin pe toată perioada zilei și nu vor cădea precipitații. Doar spre seară se vor strânge câțiva nori. Valorile termice vor fi cuprinse între 13 și 25°C.
  • Duminică (6 septembrie), astăzi se anunță o zi un pic mai închisă decât precedenta. Temperaturile sunt în scădere și vor avea maxime de 16°C, iar minime de 9°C.

Prognoza meteo la munte în weekend: Râșnov

  • Vineri (4 septembrie), Astăzi se anunță o zi închisă cu cer acoperit pe toată perioada zilei. Temperaturile vor fi cuprinse între 18 și 27°C, după cum reiese din prognoza meteo la munte în weekend.
  • Sâmbătă (5 septembrie), cerul se va mai însenina fașă de ziua precedentă. Valorile termice vor prezenta maxime de 30°C, și minime de 18°C.
  • Duminică (6 septembrie), cerul se va înnora din nou și vor cădea câțiva stropi în jurul prânzului. Temperatura maximă va fi de 22°C, iar minima de 14°C.

Prognoza meteo la munte în weekend: Sinaia

  • Vineri (4 septembrie), pe cer vor apărea nori, dar numai spre seară. Temperaturile vor fi cuprinse între 17 și 26°C, potrivit datelor din prognoza meteo la munte în weekend.
  • Sâmbătă (5 septembrie), toată ziua de astăzi va fi frumoasă, iar soarele va sta pe cer toată ziua. Valorile termice vor prezenta maxime de 27°C și minime de 16°C.
  • Duminică (6 septembrie), cerul va fi un pic mai acoperit decât în ziua precedentă, dar nu se vor semnala precipitațiile. Temperatura maximă va scădea la 21°C, iar minima va fi de 17°C.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net