Prognoza meteo la munte în weekend: Cer înnorat și ploi

Ultima actualizare:

    În zonele montane în acest weekend vom avea parte de precipitații sub formă de ploaie și se vor semnala și descărcări electricefoto: Click!
În zonele montane în acest weekend vom avea parte de precipitații sub formă de ploaie și se vor semnala și descărcări electricefoto: Click!

La munte ploile își fac simțită prezența după-amiază, pe zone extinse în Carpații Orientali și în Meridionali. Vântul va adia pe creste, iar temperaturile vor scădea.

Click! prezintă prognoza meteo în principalele stațiuni montane din România, vineri (12 august), sâmbătă (13 august) și duminică (14 august).

  • Vineri (12 august), cerul va fi acoperit pe tot parcursul zilei și se vor semnala precipitații. Temperaturile se vor situa între 5 și 12°C.
  • Sâmbătă (13 august), cerul va fi tot acoperit. Temperaturile se vor situa între 5 și 16°C. Vântul va sufla moderat. Asta anunță prognoza meteo la munte în weekend.
  • Duminică (14 august), în timpul zilei cerul va fi mai mult senin și nu se vor semnala averse, iar temperatura va fi cuprinsă între 7 și 19°C.

Prognoza meteo la munte în weekend: Brașov

  • Vineri (12 august), prognoza meteo anunță că cerul va fi acoperit pe toată perioada zilei. Temperaturile se vor încadra între 8 și 16°C, potrivit datelor din prognoza meteo la munte în weekend.
  • Sâmbătă (13 august), cerul va fi tot înnorat și va ploua dimineața și seara. Temperaturile vor fi cuprinse între 8 și 21°C. Vântul va adia ușor.
  • Duminică (14 august), vremea se anunță frumoasă, cu cer senin în cea mai mare parte a zilei. Temperaturile vor ajunge la maxime de 23°C.

Prognoza meteo la munte în weekend: Bușteni

Vineri (12 august), cerul va fi acoperit pe toată perioade zilei și va ploua. După cum reiese din prognoza meteo la munte în weekend, temperaturile se vor situa între 6 și 12°C.

  • Sâmbătă (13 august), prognoza meteo la munte în weekend arată cerul va fi acoperit, iar temperaturile maxime vor urca la doar 17°C. Noaptea, temperatura va scădea până la valoarea de 6°C.
  • Duminică (14 august), va fi senin și nu se vor semnala precipitații. Temperatura aerului va avea valori cuprinse între 8 și 19°C.

Prognoza meteo la munte în weekend: Bran-Moeciu

  • Vineri (12 august), cerul va fi acoperit. Vântul va adia ușor. Temperaturile se vor încadra între 7 și 14°C.
  • Sâmbătă (13 august), prognoza meteo anunță vreme închisă, cu cer mai mult acoperit. Temperatura maximă va fi de 19°C iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 8°C, după cum reiese din prognoza meteo la munte în weekend.
  • Duminică (14 august), vremea va fi frumoasăși nu se vor mai semnala averse. Temperatura maximă va fi de 22°C și cea minimă de 11°C.

Prognoza meteo la munte în weekend: Predeal

  • Vineri (12 august), cerul va fi acoperit pe toată perioada zilei. Temperatura maxima va fi de doar 11°C, potrivit datelor din prognoza meteo la munte în weekend.
  • Sâmbătă (13 august), cerul va fi înnorat pe toată perioada zilei și vor cădea câțiva stropi de ploaie, mai ales dimineața și seara. Valorile termice vor fi cuprinse între 6 și 162°C.
  • Duminică (14 august), astăzi se anunță o zi mult mai frumoasă decât precedenta. Temperaturile sunt în ușoară creștere și vom avea maxime de 16°C și minime de 6°C.

Prognoza meteo la munte în weekend: Râșnov

  • Vineri (12 august), astăzi se anunță o zi închisă cu cer acoperit și precipitații. Temperaturile vor fi cuprinse între 8 și 14°C, după cum reiese din prognoza meteo la munte în weekend.
  • Sâmbătă (13 august), cerul va fi la fel de înnorat ca și ziua precedentă. Valorile termice vor prezenta maxime de 20°C, și minime de 8°C.
  • Duminică (14 august), cerul va fi senin dar precipitațiile vor întârzia să apară. Temperatura maximă va fi de 22°C, iar minima de 11°C.

Prognoza meteo la munte în weekend: Sinaia

Vineri (12 august), pe cer vor apărea nori. Temperaturile vor fi cuprinse între 7 și 14°C, potrivit datelor din prognoza meteo la munte în weekend.

Sâmbătă (13 august), toată ziua de astăzi va fi înnorată, iar soarele nu se va arata. Va ploua pe arii extinse. Valorile termice vor prezenta maxime de 18°C și minime de 7°C.

  • Duminică (14 august), cerul va fi senin și valorile termice vor fi în creștere. Temperatura maximă va prezenta valori de 22°C, iar minima va fi de 9°C.
image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net