Prognoza meteo la mare în weekend: Vreme bună cu temperature ridicate

Ultima actualizare:

    Astăzi, la malul mării temperaturile scad cu câteva grade, dar vremea va fi foarte bună pentru plajăfoto: Click!
Astăzi, la malul mării temperaturile scad cu câteva grade, dar vremea va fi foarte bună pentru plajăfoto: Click!

La mare, temperaturile sunt în creștere și vremea e tocmai bună pentru plajă, cel puțin la început de weekend

Click! prezintă prognoza meteo în principalele stațiuni de pe Litoral, vineri (12 august), sâmbătă (13 august) și duminică (14 august).

  • Vineri (12 august), cerul va fi parțial acoperit pe tot parcursul zilei și nu se vor semnala precipitații. Temperaturile se vor situa între 16 și 23°C.
  • Sâmbătă (13 august), cerul va fi parțial acoperit. Temperaturile vor fi în creștere și se vor situa între 16 și 26°C. Vântul va sufla moderat. Asta anunță prognoza meteo la mare în weekend.
  • Duminică (14 august), în timpul zilei cerul va fi mai mult senin și nu se vor semnala averse sau descărcări electrice, iar temperatura va fi cuprinsă între 16 și 27°C.

Prognoza meteo la mare în weekend: Costinești

  • Vineri (12 august), prognoza meteo anunță că cerul va fi parțial acoperit pe toată perioada zilei. Temperaturile se vor încadra între 17 și 25°C, potrivit datelor din prognoza meteo la mare în weekend.
  • Sâmbătă (13 august), vremea se anunță vreme frumoasă, cu cer senin în cea mai mare parte a zilei. Sunt posibile și câteva averse, dar spre seară. Temperaturile vor ajunge la maxime de 26°C.
  • Duminică (14 august), cerul va fi parțial acoperit și este posibil să cadă doi-trei stropi de ploaie, dar spre seară. Temperaturile vor fi cuprinse între 17 și 26°C. Vântul va adia ușor.

Prognoza meteo la mare în weekend: Năvodari

  • Vineri (12 august), cerul va fi parțial acoperit pe toată perioade zilei. După cum reiese din prognoza meteo la mare în weekend, temperaturile se vor situa 16 și 23°C.
  • Sâmbătă (13 august), prognoza meteo la mare în weekend arată cerul va fi senin, iar temperaturile maxime vor ajunge la 26°C. Noaptea, temperatura va scădea până la valoarea de 15°C.
  • Duminică (14 august), pot apărea câțiva nori, dar precipitațiile vor lipsi cu desăvârșire. Temperatura aerului va avea valori cuprinse între 16 și 27°C.

Prognoza meteo la mare în weekend: Eforie

  • Vineri (12 august), cerul va fi senin și nu se vor semnala precipitații sau descărcări electrice. Temperaturile se vor încadra între 16 și 24°C.
  • Sâmbătă (13 august), prognoza meteo anunță vreme plăcută, cu cer senin. Temperatura maximă va fi de 26°C iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 16°C.
  • Duminică (14 august), valorile termice se vor menține la același nivel ca și în ziua precedent, astfel că temperatura maximă va fi de 27°C și cea minimă va avea valoare de 17°C.

Prognoza meteo la mare în weekend: Neptun

  • Vineri (12 august), cerul va fi senin pe toată perioada zilei. Temperatura maxima va urca la 25°C, potrivit datelor din prognoza meteo la mare în weekend.
  • Sâmbătă (13 august), se vor semnala câțiva nori, dar nu se anunță precipitații. Valorile termice vor fi cuprinse între 16 și 26°C.
  • Duminică (14 august), astăzi se anunță o zi mai închisă decât precedent, dar atmosfera va fi plăcută. Temperaturile sunt în ușoară creștere și vom avea maxime de 27°C și minime de 17°C.

Prognoza meteo la mare în weekend: Vama Veche

  • Vineri (12 august), astăzi se anunță o zi frumoasă, dar cu cer parțial acoperit. Temperaturile vor fi cuprinse între 17 și 26°C, după cum reiese din prognoza meteo la mare în weekend.
  • Sâmbătă (13 august), cerul va fi puțin mai înnorat decât în ziua precedentă. Valorile termice vor prezenta maxime de 26°C, și minime de 17°C.
  • Duminică (14 august), cerul va fi parțial acoperit, dar totuși vor fi și perioade cu soare. Temperatura maximă va urca la 26°C, iar minima va fi de 17°C.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net