Prognoza meteo de Revelion în țară: Vreme rece și ninsori

Ultima actualizare:

    Prognoza meteo de Revelion în țară ne spune că în noaptea dintre ani vom avea parte de cer acoperit și ninsorifoto: Click!
Prognoza meteo de Revelion în țară ne spune că în noaptea dintre ani vom avea parte de cer acoperit și ninsorifoto: Click!

Potrivit datelor din prognoza meteo de Revelion în țară, vom avea vreme rece. Cerul va fi acoperit și se vor semnala precipitații, iar temperaturile vor scădea până la 5 grade. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi.

Potrivit datelor din prognoza meteo de Revelion în țară, vremea se răceşte începând în toată ţara, în ultimele zile din decembrie, de Revelion şi la începutul noului an vor fi temperaturi între 0 şi 5 grade ziua şi între -7 şi -2 grade noaptea.

  • Potrivit datelor din prognoza meteo de Revelion în țară, în Banat, spre sfârşitul anului, dar şi în primele zile din ianuarie, vremea se va răci şi vor fi temperaturi apropiate de cele specifice perioadei, cu maxime de -4…-2 grade şi minime între -10 şi -9 grad, în medie, faţă de 1-3 în ultimele zile.
  • În Crişana, temperaturile vor scădea după data de 30 decembrie, conform datelor din prognoza meteo de Revelion în țară, astfel că sfârşitul acestui an şi începutul de ianuarie vor fi caracterizate de un regim termic apropiat de cel climatologic.
  • În Transilvania, potrivit datelor din prognoza meteo de Revelion în țară, vremea se va răci, la sfârşit de an şi în primele zile din ianuarie vor fi temperaturi mai apropiat de cele specifice perioadei, fiind de aşteptat medii de 0…2 grade ziua şi între -8 şi -6 grade noaptea.
  • Şi în Maramureş, vremea se va răci spre sfârşitul anului, dar şi în primele zile de ianuarie, când temperaturile maxime nu vor depăşi 2…4 grade ziua, iar noaptea vor fi minime între -5 şi -2 grade, în medie, potrivit datelor din prognoza meteo de Revelion în țară
  • Vremea se va răci şi în Moldova, conform datelor din prognoza meteo de Revelion în țară. De asemenea, în ultimele zile din acest an şi în primele zile din ianuarie este posibil să se producă precipitaţii temporare şi slabe cantitativ.
  • Potrivit datelor din prognoza meteo de Revelion în țară, în Dobrogea, vremea se va răci, şi temperaturile vor scădea, la sfârşitul anului şi în primele zile din ianuarie, până la -4…-1 grad ziua şi între -10 şi -7 grade noaptea.
  • Şi în Muntenia, temperaturile vor scădea de la maxime de 7-12 grade şi minime între -1 şi 3 grade la -4…-2 grade ziua şi între -9 şi -7 grade noaptea, potrivit datelor din prognoza meteo de Revelion în țară.
  • În Oltenia, vremea se va răci și temperaturile vor scădea de la maxime de 6-13 grade şi minime între -1 şi 3 grade, la -3…-1 grad ziua şi între -9 şi -8 grade noaptea, conform datelor din prognoza meteo de Revelion în țară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net