Prognoza meteo de Revelion în București: Temperaturi scăzute și precipitații

Ultima actualizare:

    Prognoza meteo de Revelion la București ne spune că sfârșitul de an ne aduce vreme închisă și precipitațiifoto: Click!
Prognoza meteo de Revelion la București ne spune că sfârșitul de an ne aduce vreme închisă și precipitațiifoto: Click!

Conform datelor din prognoza meteo de Revelion în București, după o perioadă cu soare și aproape 20 de grade, vremea va intra într-un proces accentuat de răcire, mai ales în zilele de 30 și 31 decembrie (miercuri și joi), când se vor înregistra maxime preponderent negative și minime sub -10 grade.

Până în jurul datei de 3 ianuarie 2016, vremea se va menține rece, geroasă dimineața și noaptea. Conform informării, local vântul va continua să prezinte unele intensificări, după cum arată prognoza meteo de Revelion în București.

  • Conform datelor din prognoza meteo de Revelion în București, după o perioadă cu soare și aproape 20 de grade, vremea va intra într-un proces accentuat de răcire, mai ales în zilele de 30 și 31 decembrie (miercuri și joi), când se vor înregistra maxime preponderent negative și minime sub -10 grade.
  • În intervalul menționat, vântul va prezenta intensificări în estul zonei, unde viteza la rafală va depăși 60-70 kilometri/oră.
  • Vor fi precipitații în general slabe cantitativ, cu precădere ninsori, iar izolat se va semnala polei, conform datelor din prognoza meteo de Revelion în București.
  • Prognoza meteo de Revelion în București precizează că, până în jurul datei de 3 ianuarie 2016, vremea se va menține rece, geroasă dimineața și noaptea. Conform informării, vântul va continua să prezinte unele intensificări.
  • În zona Capitalei, temperatura scade și vom avea cel mult 6 grade. Cerul va fi înnorat, vântul activ și trecător vor cădea precipitații. Noaptea va ninge slab, iar minima se va situa în jurul valorii de minus 3 grade, potrivit datelor din prognoza meteo de Revelion în București.
  • Miercuri, 30 decembrie, potrivit datelor din prognoza meteo de Revelion în București, vom avea maxime de -1°C și minime de -10°C; joi, 31 decembrie, potrivit datelor din prognoza meteo de Revelion în București, maximele vor fi de -2°C și minimele de -11°C; vineri, 1 ianuarie, potrivit datelor din prognoza meteo de Revelion în București, maximele vor fi de -4°C și minimele de -11°C;  sâmbătă, 2 ianuarie temperaturile se vor încadra, potrivit datelor din prognoza meteo de Revelion în București, între -2 și -11 °C și va predomina ceața, iar duminică, 3 ianuarie vom avea maxime de -1°C și minime de -12°C, potrivit datelor din prognoza meteo de Revelion în București.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net