Prognoza meteo de Crăciun în țară: Vreme surprinzător de caldă

Ultima actualizare:

    Prognoza meteo de Crăciun în țară ne spune că pe toată perioada sărbătorilor va fi o vreme superbăfoto: Click!
Prognoza meteo de Crăciun în țară ne spune că pe toată perioada sărbătorilor va fi o vreme superbăfoto: Click!

Potrivit datelor din prognoza meteo de Crăciun în țară ne spune căvom avea vreme frumoasă. Cerul va fi senin și nu se vor semnala precipitații, iar temperaturile vor urca până la 5 grade. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi.

Potrivit datelor din prognoza meteo de Crăciun în țară, în sudul țării va fi cald: maximele vor ajunge pana la 5 de grade Celsius, în condiții de cer mai mult senin.

  • Intervalul ce urmează va fi caracterizat, în general, de o vreme frumoasă, cu valori termice diurne ce se vor situa peste mediile multianuale ale perioadei, în timp ce precipitaţiile sub formă de ninsoare slabă vor fi prezente în majoritatea zonelor spre finalul anului, conform datelor din prognoza meteo de Crăciun în țară.
  • Prognoza meteo de Crăciun în țară estimează că în Banat, în perioada 24-27 decembrie, vremea se va menţine mai caldă decât ar fi normal pentru ultima decadă a lunii decembrie
  • În Crişana, potrivit datelor din prognoza meteo de Crăciun în țară, vremea se va menţine mai caldă decât ar fi normal în această perioadă din an în intervalul 24-27 decembrie, astfel că se vor înregistra, în medie, temperaturi maxime de 4 - 8 grade şi minime de zero şi 3 grade.
  • În Transilvania, în perioada 24 - 27 decembrie, vremea se va menţine mai caldă decât ar fi normal pentru ultima decadă a acestei luni. Precipitaţii slabe cantitativ şi trecătoare vor fi posibile în perioada 26-27 decembrie, potrivit datelor din prognoza meteo de Crăciun în țară.
  • În Maramureş, potrivit datelor din prognoza meteo de Crăciun în țară, în perioada Sărbătorilor, vremea se va menţine mai caldă decât ar fi normal pentru ultima decadă a acestei luni, respectiv o medie regională de 4 - 7 grade ziua şi cel mult 3 grade noaptea.
  • Potrivit datelor din prognoza meteo de Crăciun în țară, în Moldova, în intervalul 24 - 27 decembrie, valorile termice vor caracteriza o vreme mult mai caldă decât ar fi normal pentru ultima decadă a lunii decembrie, astfel că media maximelor va fi de 6 - 10 grade, iar a minimelor de 0 - 3 grade.
  • În Dobrogea, în perioada 24-27 decembrie, dar cu precădere în primele zile ale intervalului de referinţă, regimul termic va fi caracterizat de valori ce se vor situa peste mediile climatologice specifice în ultima decadă a acestei luni, urmând a se înregistra maxime de 5 - 11 grade şi minime de la 2 la 5 grade, potrivit datelor din prognoza meteo de Crăciun în țară.
  • În Muntenia, potrivit datelor din prognoza meteo de Crăciun în țară, în perioada 24-27 decembrie, se va menţine vremea mult mai caldă decât ar fi normal în ultima decadă a acestei luni, astfel că se vor înregistra, în medie, temperaturi maxime de 7 - 12 grade.
  • În Oltenia, vremea se va menţine mult mai caldă decât în mod obişnuit în perioada 24-27 decembrie şi, în special, în ziua de 24 decembrie, astfel că se vor înregistra, în medie, temperaturi maxime de 6 - 13 grade şi minime de la -1 la 3 grade Celsius, conform datelor din prognoza meteo de Crăciun în țară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net