Prognoza meteo de Crăciun în București: Temperaturi de primăvară

Ultima actualizare:

    De Crăciun, bucureștenii vor putea ieși la plimbare fără frica geruluifoto: Click!
De Crăciun, bucureștenii vor putea ieși la plimbare fără frica geruluifoto: Click!

Mai este doar o zi până la Crăciun, iar Centrul European de Prognoza a făcut estimări despre cum va fi vremea în acest sfârșit de an. Deși cel mai frumos Crăciun e cel cu multă zăpadă, se pare a anul acesta nu vom avea parte de așa ceva.

Cine își dorește zăpadă de Crăciun ar fi bine să meargă la colindat în Transilvania, pentru că în Capitală s-ar putea să aibă nevoie mai degrabă de ochelarii de soare, după cum arată prognoza meteo de Crăciun în București.

  • După primele estimări, conform datelor din prognoza meteo de Crăciun în București, ar fi posibil ca de Crăciun să avem nevoie de patine doar în Ardeal, iar în București ar fi mai la îndemână rolele.
  • Dacă în centrul și nordul țării vom avea temperaturi obișnuite pentru luna decembrie, în Capitală, ar putea fi mai cald decât în mod normal, conform datelor din prognoza meteo de Crăciun în București.
  • Totuși, prognoza meteo de Crăciun în București spune că s-ar putea să avem parte de intervale extreme, perioade cu temperaturi foarte ridicate, urmate de cateva zile foarte reci.
  • De altfel, așa s-a întâmplat și anul trecut, când de Craciun s-au înregistrat 17 de grade și a fost mai cald decât de Paște, iar de Revelion s-au atins chiar și 18 de grade Celsius, potrivit datelor din prognoza meteo de Crăciun în București.
  • În ceea ce privește precipitațiile, prognoza meteo de Crăciun în București estimează că acestea ar putea fi abundente în centrul țării, în Ardeal și în zona de munte și sub limitele normale în București.
  • Astfel, potrivit datelor din prognoza meteo de Crăciun în București, în aceste zile de Sărbătoare, tabelul temperaturilor va arăta astfel în București:
  • Joi, 24 decembrie, potrivit datelor din prognoza meteo de Crăciun în București, vom avea maxime de 12°C și minime de 2°C; vineri, 25 decembrie, potrivit datelor din prognoza meteo de Crăciun în București, maximele vor fi de 9°C și minimele de 0°C; sâmbătă, 26 decembrie temperaturile se vor încadra, potrivit datelor din prognoza meteo de Crăciun în București, între 2 și 8 °C și va predomina ceața, iar duminică, 27 decembrie vom avea maxime de 11°C și minime de 2°C, potrivit datelor din prognoza meteo de Crăciun în București.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net