Prognoza meteo 9 martie: Ploi și vânt puternic, până vineri

Ultima actualizare:
Astăzi cerul va fi acoperit în toate regiunile țării și spe seară vor cădea precipitații
Astăzi cerul va fi acoperit în toate regiunile țării și spe seară vor cădea precipitații

Potrivit meteorologilor, în intervalul 9 martie, ora 15.00 - 11 martie, ora 07.00, va ploua în cea mai mare parte a țării. În Banat, în Oltenia și în vestul Munteniei se vor cumula cantități de apă de 20 - 25 de litri/metrul pătrat și, izolat, de peste 35 - 40 de litri/metrul pătrat.

Prognoza meteo 9 martie estimează că vremea va fi ușor mai rece în majoritatea regiunilor. În prima parte a zilei atmosfera va fi plăcută peste tot, dar spre seară vor fi precipitații pe alocuri.

                                                            

  • Miercuri, cerul va fi mai mult noros, exceptând, în prima parte a zilei, vestul și nord-vestul țării, unde va fi variabil. Va ploua, pe arii extinse, în prima parte a intervalului, îndeosebi în jumătatea de sud-est, iar noaptea, mai ales în cea de nord-vest.
  • Cantitățile de apă vor fi însemnate în Oltenia, Munții Banatului și sud-vestul Transilvaniei; moderate în Muntenia, Carpații Meridionali și nordul Moldovei și în general slabe, în celelalte regiuni. De asemenea, la munte, în special în Carpații Meridionali, la peste 1.800 de metri altitudine, precipitațiile vor fi sub forma de lapoviță și ninsoare. Vântul va avea intensificări locale și temporare în regiunile sudice și sud-estice, cu viteze de 50-60 kilometri/oră.
  • Pe crestele montane, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va fi slab și moderat, cu unele intensificări în sudul, sud-estul țării și zonele înalte de munte. Din punct de vedere termic, vremea va fi caldă.
  • Temperaturile maxime, mai scăzute decât cele din ziua precedentă, în regiunile sudice și de răsărit, dar și mai ridicate, decât acestea, în interiorul arcului carpatic, vor fi cuprinse între 11 și 13 grade, iar cele minime între 3 și 5 grade.
  • Miercuri, valorile termice se vor menține peste mediile climatologice ale perioadei, deși în mare parte din țară vor marca o ușoară scădere față de intervalul precedent. Cerul va avea înnorări temporare și mai ales seara și noaptea local vor cădea precipitații, predominant sub formă de ploaie în Maramureș, mixte în Banat, Crișana și Transilvania și mai ales ploi în Oltenia și Muntenia.
  • Miercuri mai apar ceva nori, dar precipitațiile vin abia pe  seara: în Oltenia și Muntenia ploi, în vest lapoviță. Și la munte vom avea vreme caldă pentru această perioadă. Precipitațile vin mai întâi în Carpații Meridionali și în Orientali, apoi și în masivele vestice.

Prognoza meteo 9 martie – în București

  • În București, cerul va fi mai mult noros și va ploua, îndeosebi în cursul zilei. Vântul va fi moderat, cu unele intensificări. Regimul termic, mai scăzut decât cel din ziua precedentă, se va menține peste cel ce ar fi normal în această perioadă din an. Astfel, temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimă va fi de 5…6 grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile

În urmăroarele două zile cerul se va menține acoperit, însă precipitații vor cădea cu totul izolat
În urmăroarele două zile cerul se va menține acoperit, însă precipitații vor cădea cu totul izolat

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
facebook1 jpg
emil racovita colaj captura video jpg
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net