Prognoza meteo 9 iulie: După caniculă, vin câteva averse

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 9 iulie anunță temperaturi în ușoară scădere
Prognoza meteo 9 iulie anunță temperaturi în ușoară scădere

Prognoza meteo 9 iulie estimează că vremea va fi frumoasă, călduroasă în orele amiezii în cea mai mare parte a țării. În București vremea va fi caniculară, mai ales la orele amiezii.

Joi vremea va fi la fel de caldă ca în ziua precedentă. Prognoza meteo 9 iulie anunță că în majoritatea regiunilor va fi cald, însă cerul se va înnora treptat spe seară și pe arii restrânse va ploua. Temperaturile maxime, în creștere față de ziua precedentă, se vor încadra între 29…30 de grade în Delta Dunării, Moldova și în depresiuni și 24…26 de grade în centrul țării.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că temperaturile revin la normalul acestei date
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că temperaturile revin la normalul acestei date
  • Prognoza meteo 9 iulie anunță că în vestul, centrul și nordul țării, valorile termice vor marca o scădere față de intervalul precedent și, mai ales în cursul zilei, vor fi înnorari temporar accentuate.
  • După cum arată prognoza meteo 9 iulie, local vor cădea averse, însoțite de descărcări electrice și de intensificări de scurtă durată ale vantului, care izolat vor lua aspect de vijelie.
  • Pe arii restrânse, potrivit datelor din prognoza meteo 9 iulie, vor fi căderi de grindină și cantități de apă însemnate. În restul teritoriului vremea se va menține călduroasă, caniculară în orele amiezii.
  • Fenomenele specifice instabilității atmosferice își vor face apariția în cursul nopții, conform datelor din prognoza meteo 9 iulie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 28 și 37 de grade, iar cele minime se vor situa între 12 și 24 de grade.
  • La munte, vremea va fi frumoasă și călduroasă. Șansele de ploaie vor crește pe înserat și după lăsarea nopții. În Carpații Occidentali și în nordul Orientalilor vor fi averse, fulgere, vânt intens și poate grindină, potrivit datelor din prognoza meteo 9 iulie.
  • Pe litoral, vremea va fi însorită și foarte caldă. Pe plajă se vor atinge valori de până la 35 de grade Celsius, iar apa mării va avea 19 - 20 de grade Celsius, potrivit datelor din prognoza meteo 9 iulie.

Prognoza meteo 9 iulie – în București

  • În București, prognoza meteo 9 iulie anunță că vremea se va menține călduroasă, caniculară în orele amiezii, iar cerul va fi variabil.
  • Înnorări vor apărea în a doua parte a nopții când vor cădea averse, însoțite de descărcări electrice și de intensificări de scurtă durată ale vantului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 37 de grade, iar cea minimă va fi de 20-22 de grade.
  • Prognoza meteo pentru următoarele două zile

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net