Prognoza meteo 8 iunie: Valorile termice vor fi în creștere

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 8 iunie anunță vreme caldă dar capricioasă
Prognoza meteo 8 iunie anunță vreme caldă dar capricioasă

Vremea va fi în general frumoasă şi va continua să se încălzească. Cerul va fi senin, iar precipitații se vor semnala în jumătatea de nord a țări. În celelalte regiuni șansele de precipitații sunt reduse. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi.

Luni se anunță temperaturi în creștere. Prognoza meteo 8 iunie anunță că în majoritatea regiunilor cerul va fi senin. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 30 de grade şi cele minime între 10 și 15 grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță vreme caldă dar înnorată
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță vreme caldă dar înnorată

Temperaturile maxime se vor încadra între 26 şi 30 de grade. Probabilitatea pentru manifestări specifice instabilităţii atmosferice va fi mai mare la începutul zilei, îndeosebi în regiunile extracarpatice. Prognoza meteo 8 iunie pe regiuni, arată astfel:

  • În Banat: ziua va fi caracterizată de o vreme răcoroasă pentru început de iunie, dar temperaturile vor creşte treptat, atingând valori medii de 25 de grade ziua şi 14 grade noaptea, potrivit datelor din prognoza meteo 8 iunie.
  • În Crișana: temperaturile nocturne se vor menţine constante, iar cele diurne vor scădea uşor la, iar spre sfârşitul zilei vor creşte din nou spre 25...26 de grade, în medie. Vor fi frecvente aversele însoţite de descărcări electrice, dar cantităţile de apă vor fi mai însemnate, după cum arată prognoza meteo 8 iunie
  • În Transilvania: debutul zilei se va caracteriza printr-o vreme mai răcoroasă decât în mod obişnuit în prima decadă a lunii iunie, dar până pe 10 iunie se vor înregistra temperaturi maxime medii de 23 de grade, cu aproximativ 4 grade mai mari faţă de cele din prima zi, după cum arată prognoza meteo 8 iunie.
  • În Maramureș: încălzirea vremii se va resimţi treptat în prima jumătate a zilei, când mediile maximelor vor creşte de la 18...19 grade. În a doua parte a zilei temperaturile se vor menţine relativ constante, la valori medii ale maximelor de 23…24 de grade şi ale minimelor nocturne de 12...13 grade, potrivit datelor din prognoza meteo 8 iunie.
  • În Moldova: după cum arată prognoza meteo 8 iunie, în prima parte a zilei mediile termice se vor menţine relativ constante, în jurul a 22...23 de grade la valorile maxime diurne şi 12...13 grade la valorile minime nocturne.
  • În Dobrogea: regimul termic diurn se va menţine relativ constant, când valorile temperaturilor maxime vor fi, în medie, de aproximativ 23 de grade, iar ale minimelor nocturne de 14...15 grade, după cum arată prognoza meteo 8 iunie. 
  • În Muntenia: vremea se va încălzi, de la 23 de grade, până la o medie de 26 de grade. Probabilitatea de averse şi descărcări electrice pe arii mai extinse şi mai însemnate cantitativ, va creşte. Așa arată prognoza meteo 8 iunie.
  • În Oltenia: vremea, răcoroasă în prima parte a zilei, se va încălzi treptat, astfel încât media maximelor va atinge 25 de grade, iar temperaturile minime vor fi de aproximativ 13…14 grade, conform datelor din prognoza meteo 8 iunie.

Prognoza meteo 8 iunie – în București

Prognoza meteo 8 iunie anunță că norii se risipesc din zona Capitalei și vom avea o zi foarte frumoasă, cu o maximă în jur de 29 de grade. Vântul va sufla cel mult moderat.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


    Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță vreme caldă dar înnoratăfoto: Click!
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță vreme caldă dar înnoratăfoto: Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net