Prognoza meteo 7 iunie: vremea va fi în general frumoasă și caldă

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 7 iunie aduce valori de peste 30 de grade în Capitală
Prognoza meteo 7 iunie aduce valori de peste 30 de grade în Capitală

Prognoza meteo 7 iunie estimează că vremea va fi frumoasă și caldă în majoritatea regiunilor țării. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi. În București vremea va fi mai caldă decât ieri.

Duminică vremea vremea va fi frumoasă. Prognoza meteo 7 iunie anunță că în majoritatea regiunilor cerul va fi senin și doar pe arii restrânse va mai ploua. Temperaturile maxime, în creștere față de ziua precedentă, se vor încadra între 27-28 de grade în Delta Dunării și în depresiuni și 28…30 de grade în sudul și sud-vestul țării.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea va fi instabilă din punct de vedere termic
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea va fi instabilă din punct de vedere termic
  • Potrivit datelor din prognoza meteo 7 iunie, vremea va fi predominant frumoasă și va continua să se încălzească, devenind caldă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi mai mult senin.
  • Prognoza meteo 7 iunie anunță că vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 și 30 de grade, iar cele minime între 8 și 15 grade, usor mai scazute in depresiuni.
  • Duminică se mai încălzește puțin, nu mai sunt semne de ploaie și vom avea cer curat în toată zona montană.  Către seară ar putea să plouă slab în Munții Banatului și în vestul Meridionalilor, conform datelor din prognoza meteo 7 iunie.
  • În nordul Transilvaniei și în Maramureș așteptăm vreme foarte plăcută, cu cer mai mult senin și fără precipitații. Și la capitolul temperaturi vom sta destul de bine: la amiaza se vor înregistra 26...27 de grade, după cum arată prognoza meteo 7 iunie.  
  • La mare urmează vreme foarte frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, așa că despre ploi nici nu poate fi vorba. Vântul va avea intensificări trecătoare pe parcursul zilei, după cum arată prognoza meteo 7 iunie.  
  • În regimul termic nu apar schimbări, după cum anunță prognoza meteo 7 iunie: pe plajă se vor inregistra până la 26 de grade, iar apa mării va avea între 19 si 21 de grade.

Prognoza meteo 7 iunie – în București

  • În București, prognoza meteo 7 iunie anunță vremea va fi frumoasă și mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă, cu cer mai mult senin. Vântul va sufla moderat. Temperatura maximă va fi de 27...28 de grade, iar cea minimă de 12...14 grade.
  • Norii se risipesc din zona Capitalei și vom avea o zi foarte frumoasă. Cerul va fi mai mult senin. Vântul va fi puțin mai activ pe timpul zilei, după cum anunță prognoza meteo 7 iunie.
  • Prognoza meteo pentru următoarele două zile

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net