Prognoza meteo 6 mai: Vreme caldă în toată țara

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 6 mai anunță vreme frumoasă
Prognoza meteo 6 mai anunță vreme frumoasă

Valorile termice se vor situa peste normele multianuale, caracterizând o vreme caldă pentru această perioadă, după cum arată prognoza meteo 6 mai. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi. Dacă ați plănuit o plimbare în aer liber, acum este momentul!

Miercuri se anunță o vreme tocmai bună pentru plimbări. Prognoza meteo 6 mai anunță că vremea va fi predominant frumoasă și mult mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre dimineață. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 32 de grade şi cele minime între 11 și 15 grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță vreme caldă dar capricioasă
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță vreme caldă dar capricioasă
  • Prognoza meteo 6 mai anunță că valorile termice vor continua să crească ușor în cea mai mare parte a țării și vor caracteriza o vreme caldă, chiar deosebit de caldă pentru prima decadă a lunii mai în regiunile intracarpatice.
  • Temperaturile maxime, potrivit datelor din prognoza meteo 6 mai, vor fi cuprinse între 23 și 32 de grade, mai scăzute pe litoral unde vor fi în jur de 19 grade, iar minimele termice se vor situa între 11 și 15 grade.
  • În cursul zilei va predomina o vreme frumoasă, cu cer variabil și doar izolat ploi de scurtă durată, în special în zonele de munte, potrivit datelor din prognoza meteo 6 mai.
  • Seara și noaptea instabilitatea atmosferică se va accentua treptat, îndeosebi în vestul, centrul și nordul țãrii, precum și la munte. Pe arii restrânse cantitățile de apă vor fi importante și va cădea grindină, după cum arată prognoza meteo 6 mai.
  • După cum arată prognoza meteo 6 mai, vor fi înnorări, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, posibil cu aspect de vijelie în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, Oltenia, nordul Moldovei și izolat în celelalte regiuni. Pe arii restrânse cantitãțile de apã vor depãși 15...20 l/mp.

Prognoza meteo 6 mai - în București

În București, prognoza meteo 6 mai anunță că vremea va fi predominant frumoasă și mult mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre dimineață când vor fi condiții de averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 12…14 grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


    Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță vreme caldă dar capricioasăfoto: Click!
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță vreme caldă dar capricioasăfoto: Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net