Prognoza meteo 6 iunie: Vremea se menține frumoasă

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 6 iunie aduce vreme caldă cu mult soare
Prognoza meteo 6 iunie aduce vreme caldă cu mult soare

Prognoza meteo 6 iunie estimează că vremea va fi caldă în majoritatea regiunilor țării. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi. În București vremea va caldă și mercurul din termometre va urca cu câteva grade față de ziua precedentă.

Sâmbătă vremea vremea va fi mai frumoasă decât în ziua precedentă. Prognoza meteo 6 iunie anunță că în majoritatea regiunilor cerul va fi senin și doar pe arii restrânse va mai ploua. Temperaturile maxime, în creștere față de ziua precedentă, se vor încadra între 24 și 29 de grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță vreme frumoasă cu mult soare
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță vreme frumoasă cu mult soare
  • Prognoza meteo 6 iunie anunță că vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi ușor față de intervalul anterior. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile sud-estice.
  • Unele înnorări și posibile ploi de scurtă durată, vor fi după-amiaza, potrivit datelor din prognoza meteo 6 iunie, izolat în Munții Banatului și grupele vestice ale Carpaților Meridionali.
  • În ținuturile vestice va fi puțin mai cald decât în celelalte regiuni: maximele vor urca până la 30 de grade, iar în sudul Banatului vor mai fi ceva înnorări și averse, cu fulgere din loc în loc, potrivit datelor din prognoza meteo 6 iunie.
  • Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 30 de grade, cu cele mai ridicate valori în vest, iar cele minime între 8…9 grade în depresiunile Carpaților Orientali și în jurul a 18 grade în Dealurile de Vest și în Delta Dunării, potrivit datelor din prognoza meteo 6 iunie.
  • După cum arată prognoza meteo 6 iunie, la munte, sâmbătă așteptăm vreme frumoasă și temperaturi în creștere. Pe înserat în masivele vestice se-adună norii și ar putea să apară ploi de scurtă durată.
  • La mare urmează trei zilei cu vreme foarte frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, așa că despre ploi nici nu poate fi vorba, potrivit datelor din prognoza meteo 6 iunie.

Prognoza meteo 6 iunie – în București

  • În București, prognoza meteo 6 iunie anunță că vremea va fi frumoasă, cu cer mai mult senin. Vântul va sufla moderat. Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade, iar cea minimă de 12…14 grade.
  • Sâmbătă norii se risipesc din zona Capitalei și vom avea o zi foarte frumoasă, cu o maximă in jur de 29 de grade. Urmeaza doua zile, cu cer mai mult senin, potrivit datelor din prognoza meteo 6 iunie.
  • Prognoza meteo pentru următoarele două zile

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net