Prognoza meteo 5 mai: Vreme bună, dar temperaturi în scădere

Ultima actualizare:
Astăzi, temperaturile se vor situa îm limitele normale și ploile se mai răresc
Astăzi, temperaturile se vor situa îm limitele normale și ploile se mai răresc

Prognoza meteo 5 mai estimează că joi temperatura aerului se va situa în limita normalul perioadei - temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade iar cea minimă în jur de 4 grade. Pe timpul zilei se anunță vreme plăcută. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi.

Joi vremea se îmbunează. Se arată soarele, dar nu este exclus să mai plouă slab, trecător. Vântul mai are unele intensificări pe parcursul zilei, dar vestea bună este aceea că se încălzește: maxima prognozată este de 21 de grade.

În următoarele două zile vom sesiza o ușoară creștere a temeperaturilor
În următoarele două zile vom sesiza o ușoară creștere a temeperaturilor
  • Prognoza meteo 5 mai estimează că joi temperatura aerului se va situa în limita normalul perioadei - temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de  grade iar cea minimă în jur de 4 grade. Pe timpul zilei se anunță vreme plăcută. 
  • Joi vremea se îmbunează. Se arată soarele, dar nu este exclus să mai plouă slab, trecător. Vântul mai are unele intensificări pe parcursul zilei, dar vestea bună este aceea că se încălzește: maxima prognozată este de 21 de grade.
  • În cursul serii și al nopții nebulozitatea se va accentua treptat și va picura în vest și în sud-vest, dar nu se vor aduna cantități mai importante de apă. În zona montană, precipitațiile vor fi și sub formă de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, în sudul Banatului și doar izolat în rest.
  • În vestul țării înnorarile vor fi temporare. Va ploua slab prin Crișana. Temperatura aerului va fi în scădere ușoară. În ținuturile centrale se anunță mulți nori și ploi dar pe suprafețe restrânse. Vântul va sufla mai tare la munte și maximele termice scad chiar și cu 10 grade pe partea vestică.
  • Se va încălzi și în nordul Transilvaniei și în Maramureș, dar atmosfera rămâne închisă. După prânz se vor înregistra cel mult 18 grade Celsius.
  • La munte, joi așteptăm ploi locale în Carpații Meridionali și Orientali; timp frumos în masivele din vestul țării. În prima parte a zilei vântul va sufla destul de tare. Temperaturile cresc, mai cu seama în masivele sudice.

Prognoza meteo 5 mai - în București

  • În București, vremea va fi un pic mai caldă până spre seară și noaptea, când vor fi averse și fenomene electrice. Vântul va avea intensificări temporare. Temperatura maximă se va situa in jurul valorii de 13 grade, iar cea minima va fi de 10…11 grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


    În următoarele două zile vom sesiza o ușoară creștere a temeperaturilorfoto: Click!
În următoarele două zile vom sesiza o ușoară creștere a temeperaturilorfoto: Click!
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net