Prognoza meteo 5 iunie: Vreme predominant frumoasă

Ultima actualizare:

    Prognoza meteo 5 iunie: Vremea va fi predominant frumoasăFoto: Click!
Prognoza meteo 5 iunie: Vremea va fi predominant frumoasăFoto: Click!

Ziua de 5 iunie anunță vreme predominant frumoasă și se va răci ușor față de ziua precedent și valorile termice se vor menține mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi. Vremea este plăcută pentru plimbări.

Potrivit datelor din prognoza meteo 5 iunie, cerul va fi variabil în sudul și estul țării și mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare în Dobrogea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 și 23 de grade, iar cele minime se vor încadra între 8 și 13 grade, ușor mai mici în estul Transilvaniei spre 2 grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile indică vreme însorită
Prognoza meteo pentru următoarele două zile indică vreme însorită
  • Prognoza meteo 5 iunie anunță că valorile termice vor marca o scădere față de ziua precedentă, astfel că maximele se vor încadra între 23 și 30 de grade.
  • În jumătatea de sud a țării, potrivit datelor din prognoza meteo 5 iunie, cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și local se vor semnala averse ce pot avea și caracter torențial și descărcări electrice.
  • Astfel de fenomene vor fi mai frecvente în cursul zilei, când izolat cantitățile de apă vor depăși 20 l/mp și vor fi condiții de grindină, potrivit datelor din prognoza meteo 5 iunie.
  • În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar instabilitatea atmosferică va fi prezentă doar pe spații restrânse în zonele de munte, după cum arată datele din prognoza meteo 5 iunie.
  • După cum arată prognoza meteo 5 iunie, vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în regiunile estice și sud-estice. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 8 și 19 grade, mai coborâte în depresiuni, până în jurul a 4 grade.

Prognoza meteo 5 iunie – în București

  • În București, prognoza meteo 5 iunie anunță că vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă, deși temperaturile vor fi ușor mai scăzute decât în ziua anterioară.
  • Prognoza meteo 5 iunie relevă faptul că cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare ziua, când vor fi condiții de precipitații și posibil descărcări electrice. Vântul va sufla în general moderat, fără intensificări majore. Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade, iar cea minimă de 13…15 grade.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net