Prognoza meteo 4 mai: Vreme rece, ploi și vânt

Ultima actualizare:
Și astăzi vremea se va menține închisă și va ploua în continuare, în toată țara
Și astăzi vremea se va menține închisă și va ploua în continuare, în toată țara

Potrivit meteorologilor, în intervalul 4 mai, ora 09.00 - 5 mai, ora 07.00, va ploua în cea mai mare parte a țării. În Banat, în Oltenia și în vestul Munteniei se vor cumula cantități de apă de 20 - 25 de litri/metrul pătrat și, izolat, de peste 35 - 40 de litri/metrul pătrat.

Prognoza meteo 4 mai estimează că vremea va fi ușor mai rece în majoritatea regiunilor. În prima parte a zilei atmosfera va fi închisă peste tot și spre seară vor cădea precipitații.

                                                                         

  • Miercuri, cerul va fi mai mult noros, exceptând, în prima parte a zilei, vestul și nord-vestul țării, unde va fi variabil. Va ploua, pe arii extinse, în prima parte a intervalului, îndeosebi în jumătatea de sud-est, iar noaptea, mai ales în cea de nord-vest.
  • Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare meteorologică de răcire a vremii, precipitaţii, în general moderate cantitativ, ninsori consistente la munte şi intensificări ale vântului, valabilă începând de marţi, 4 mai, ora 09.00, până joi, 5 mai, la ora 18.00.
  • În intervalul menţionat, se vor semnala precipitaţii în toată ţară. Vor fi ploi, iar începând din noaptea de miercuri spre joi (4/5 mai), în estul şi în sud-estul Transilvaniei şi în jumătatea de nord a Moldovei precipitaţiile vor fi mixte. La munte vor predomină ninsorile, mai consistente în Carpaţii Meridionali şi de Curbură.
  • În sudul, estul şi centrul teritoriului se vor cumula, în special în dată de 4 mai, cantităţi de apă de 15-25 l/mp, iar local, mai ales în zona deluroasă, peste 30 l/mp. Vântul va avea intensificări temporare, cu precădere pe parcursul zilei de 4 mai, în majoritatea zonelor, cu rafale de peste 55-60 km/h în regiunile sudice şi la munte.
  • Valorile termice diurne vor fi în scădere încadrându-se între 10 și 19 grade, caracterizând, în cea mai mare parte a ţării, o vreme rece pentru ultima decadă a lunii martie, conforma datelor din prognoza meteo 4 mai.

Prognoza meteo 4 mai – în București

  • În București, cerul va fi mai mult noros și va ploua, îndeosebi în cursul zilei. Vântul va fi moderat, cu unele intensificări. Regimul termic, mai scăzut decât cel din ziua precedentă, se va menține peste cel ce ar fi normal în această perioadă din an. Astfel, temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade, iar cea minimă va fi de 8…9 grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile

În următoarele două zile vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor, dar temperaturile se vor menține scăzure
În următoarele două zile vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor, dar temperaturile se vor menține scăzure

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cai insangerati prin Londra FOTo Twitter FlashFeed jpeg
image
image
image
image
image
image
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net