Prognoza meteo 4 iunie: După caniculă, vin ploile

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 4 iunie anunta ca cerul va fi acoperit în majoritatea zonelor țării
Prognoza meteo 4 iunie anunta ca cerul va fi acoperit în majoritatea zonelor țării

Prognoza meteo 4 iunie estimează că vremea se va răci în majoritatea regiunilor țării. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi. În București vremea se va mai răcori dar mercurul din termometre se va menține la cote ridicate.

Joi vremea va fi un pic mai închisă decât în ziua precedentă. Prognoza meteo 4 iunie anunță că în majoritatea regiunilor cerul se va înnora dar doar pe arii restrânse va ploua. Temperaturile maxime, în creștere față de ziua precedentă, se vor încadra între 29…31 de grade în Delta Dunării, Moldova și în depresiuni și 24…26 de grade în centrul țării.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea va fi însorită
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea va fi însorită
  • Prognoza meteo 4 iunie anunță că vremea se va menține caldă, călduroasă în orele după-amiezei cu precădere în zonele de câmpie, dar instabilitatea atmosferică se va accentua treptat.
  • După cum arată prognoza meteo 4 iunie, local vor fi dezvoltări noroase convective, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, începând din orele amiezei în nordul țării și zonele montane și submontane, apoi și în est și centru.
  • Seara și noaptea, potrivit datelor din prognoza meteo 4 iunie, astfel de manifestări vor fi frecvente în sud și sud-est. Pe suprafețe mici vor fi căderi de grindină, iar ploile vor avea și caracter torențial, astfel că se vor înregistra izolat cantități de apă de peste 25 l/mp, potrivit datelor din prognoza meteo 4 iunie.
  • În restul zonelor astfel de fenomene vor fi posibile izolat. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 31 de grade, iar cele minime 12 și 17 grade, conform datelor din prognoza meteo 4 iunie.
  • În după-amiaza zilei de joi, potrivit datelor din prognoza meteo 4 iunie, vor fi perioade de timp cu instabilitate atmosferică accentuată, îndeosebi în Moldova, Transilvania şi în zona Carpaţilor Orientali şi Meridionali.
  • Spre seară, noaptea şi în dimineaţa zilei de vineri, 5 iunie, instabilitatea atmosferică se va semnala în jumătatea de sud a ţării. Vor fi averse ce vor avea şi caracter torenţial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, pe arii restrânse vijelii şi căderi de grindină. Cantităţile de apă vor depăşi local 15 l/mp şi izolat 30...40 l/mp, conform datelor din prognoza meteo 4 iunie.

Prognoza meteo 4 iunie – în București

  • În București, prognoza meteo 4 iunie anunță că vremea se va menține călduroasă, cu 29…30 de grade după-amiaza. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate.
  • Spre seară și în prima parte a nopții, vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura minimă va fi de 16…17 grade, după cum arată prognoza meteo 4 iunie.
  • Prognoza meteo pentru următoarele două zile

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net