Prognoza meteo 31 martie: Vreme frumoasă cu temperature ridicate

Ultima actualizare:
În ultima zi din martie vremea va fi deosebit de caldă și însorită
În ultima zi din martie vremea va fi deosebit de caldă și însorită

Prognoza meteo 31 martie estimează că vremea va fi ușor mai caldă decât ar fi normal la această dată în majoritatea regiunilor. În prima parte a zilei atmosfera va fi însorită peste tot. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi.

Vremea va fi caldă pentru această perioadă în toate regiunile teritoriului. Astfel, în Banat, Crișana, Maramureș și în Transilvania, frecvent vor fi temperaturi maxime de 20…22 de grade.

Luna aprilie începe cu vreme frumoasă și temperaturi ridicate
Luna aprilie începe cu vreme frumoasă și temperaturi ridicate
  • Joi, vremea va fi mult mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 19 și 22 de grade, cu cele mai ridicate valori în Oltenia, Muntenia și sudul Moldovei. Temperaturile minime se vor situa, în general între 1 și 10 grade.
  • Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, averse slabe și posibil descărcări electrice în Maramureș și doar pe arii restrânse în Crișana, Transilvania și Moldova. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, precum și în regiunile vestice, nord-vestice și izolat în centru.
  • Valorile termice vor continua să crească îndeosebi în zonele de deal și de munte și vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi senin în sudul țării, dar vor apărea câțiva nori în restul teritoriului. Mai ales în a doua parte a intervalului, în regiunile nordice, estice și centrale, local vor cădea precipitații slabe, sub formă de ploaie.   
  • Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 și 22 de grade, iar cele minime între 1 și 10 grade. În zonele joase, îndeosebi dimineața și noaptea, local va fi ceață. Și în sudul țării vremea se încălzește simțitor, în zonele deluroase, unde va fi mult soare.
  • După cum arată prognoza meteo 31 martie, la munte găsim câțiva nori, un pic de soare și precipitatii reduse. Vântul va sufla mai tare pe creste, iar temperaturile vor crește accentuat în toate masivele.

Prognoza meteo 31 martie – în București

  • În București, vremea va fi mult mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 23 de grade, iar cea minimă va fi de 7…9 grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


    Luna aprilie începe cu vreme frumoasă și temperaturi ridicatefoto: Click!
Luna aprilie începe cu vreme frumoasă și temperaturi ridicatefoto: Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
facebook1 jpg
emil racovita colaj captura video jpg
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net