Prognoza meteo 31 august: Luna august se încheie cu vreme caniculară

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 31 august ne spune că și astăzi temperaturile vor fi ridicate
Prognoza meteo 31 august ne spune că și astăzi temperaturile vor fi ridicate

Luni, vremea va fi în continuare călduroasă, caniculară şi cu disconfort termic ridicat, după-amiaza, în regiunile vestice şi local în rest. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 31 grade pe litoral şi 34 de grade în Câmpia de vest și în sudul Olteniei. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi.

În ultima zi a lunii august se anunță temperaturi ridicate. Cerul va fi mai mult senin. Iar vântul are ceva intensificari în sudul Banatului şi pe crestele montane.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că temperaturile se mențin ridicate
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că temperaturile se mențin ridicate

Prognoza meteo 31 august pe regiuni, arată astfel:

  • În Banat: temperaturile vor marca o nouă creştere, vremea devenind călduroasă, caniculară, când media maximelor va atinge 35 grade. Probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor se va menţine foarte scăzută, potrivit datelor din prognoza meteo 31 august.
  • În Crișana: valorile termice vor creşte treptat, ajungând să caracterizeze o vreme călduroasă, chiar caniculară în cursul după-amiezelor temperaturile ajungând spre valori medii de aproximativ 32 grade, după cum arată prognoza meteo 31 august.
  • În Transilvania: vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru ultima decadă a lunii august. Probabilitatea de apariţie a averselor se va menţine scăzută şi doar izolat şi trecător vor cădea ploi slabe, după cum arată prognoza meteo 31 august.
  • În Maramureș: temperatura aerului va marca o creştere mai accentuată, vremea devenind călduroasă, cu medii ale temperaturilor maxime de 32…33 grade, după care tendinţa va fi de uşoară scădere, potrivit datelor din prognoza meteo 31 august.
  • În Moldova: vremea va deveni mai caldă decât în mod normal pentru ultima decadă a lunii august, cu o medie a temperaturilor maxime ce va atinge 34 de grade. Probabilitatea pentru precipitaţii importante cantitativ va fi scăzută, după cum arată prognoza meteo 31 august,
  • În Dobrogea: urmează o nouă perioadă de staţionare la valori medii ale temperaturilor maxime de aproximativ 31 grade C şi ale celor minime de 18 grade. Probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor se va menţine foarte scăzută pe tot parcursul zilei, după cum arată prognoza meteo 31 august. 
  • În Muntenia: mediile temperaturilor maxime vor marca o creştere spre valori de 33 grade, când vremea va deveni călduroasă. Probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor se va menţine scăzută. Așa arată prognoza meteo 31 august.
  • În Oltenia: vremea se va menține călduroasă. Minimele nocturne vor avea o evoluţie asemănătoare, fiind în creştere de la aproximativ 19 grade. Probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor se va menţine foarte scăzută, conform datelor din prognoza meteo 31 august.

Prognoza meteo 31 august – în București

  • Prognoza meteo 31 august anunță că vremea va fi în continuare călduroasă, caniculară după-amiaza. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla în general slab.
  • Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 34 de grade, iar cea minimă va fi de 18...20 de grade, ușor mai coborâtă în zona preorășenească, conform datelor din prognoza meteo 31 august.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


    Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că temperaturile se mențin ridicatefoto: Click!
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că temperaturile se mențin ridicatefoto: Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net