Prognoza meteo 30 martie: Vremea se mai încălzește

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 29 martie ne spune că astăzi va fi soare și mai cald decât ieri
Prognoza meteo 29 martie ne spune că astăzi va fi soare și mai cald decât ieri

Prognoza meteo 30 martie estimează că vremea se va încãlzi fațã de ziua precedentã, mai ales în regiunile estice și centrale. Cerul va avea înnorãri și va ploua pe arii extinse în jumãtatea de nord a teritoriului și local în rest. Click! îți prezintă starea vremii zi de zi.

Luni, cerul va fi mai senin și aria ploilor se restrânge. Prognoza meteo 30 martie anunță că în prima parte a zilei, în majoritatea regiunilor temperaturile vor fi în creștere. Temperaturile maxime se vor încadra între 12-14 grade în centrul țării şi 15-17 grade în celelalte regiuni.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță vreme bună
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță vreme bună
  • Prognoza meteo 30 martie anunță că în primele ore ale zilei temperatura aerului va crește treptat în majoritatea regiunilor din țară. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi mai scăzută. La munte precipitațiile vor fi mixte. Vântul va avea intensificãri în majoritatea regiunilor, potrivit datelor din prognoza meteo 30 martie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 grade în Maramureș și 17 grade în sudul Munteniei și al Dobrogei, iar cele minime se vor încadra între 1 și 8 grade. Izolat vor fi condiții de ceață, după cum reiese din prognoza meteo 30 martie.
  • Cerul va fi temporar noros și, mai ales seara și noaptea va ploua, așa cum reiese din prognoza meteo 30 martie. Vântul va avea unele intensificãri. Temperatura maximã, în creștere fațã de ziua anterioarã va fi de 15…16 grade, iar cea minimã de 5…7 grade. Prognoza meteo 30 martie pe regiuni, arată astfel:
  • În Banat: La începutul zilei valorile termice se vor menține apropiate de mediile climatologice specifice acestei perioade. Astfel, media maximelor va fi de 13...15 grade, iar cea a minimelor de 3...5 grade.
  • În Crisana: Temperatura aerului va crește treptat, de la valori medii diurne de 13...14 grade, până la 18...19 grade vremea devenind caldă, potrivit datelor din prognoza meteo 30 martie.
  • În Transilvania: Temperatura aerului va fi în creștere, de la maxime, în medie, de 10...12 grade, până la 17...18 grade, vremea devenind caldă. Minimele termice vor fi și ele în creștere.
  • În Maramureș: Prognoza meteo 30 martie anunță că evoluția valorilor nocturne va fi similară, de la minime, în medie, de -2...-1 grad, până la 6...7 grade. Condițiile de ploaie vor fi extrem de reduse.
  • În Moldova: În prima jumătate a zilei, valorile termice vor crește treptat. Probabilitatea pentru precipitații va fi nesemnificativă.
  • În Dobrogea: Vremea se va incalzi treptat. Temperaturile vor avea aceeași evoluție, fiind în creștere. Ploile își vor face apariția pe arii restrânse, așa cum reiese din prognoza meteo 30 martie.
  • În Muntenia: Temperaturile maxime vor crește treptat. Va ploua temporar, dar slab cantitativ, dar spre seară, ploile se vor extinde ca arie și vor fi în general moderate.
  • În Oltenia: Prognoza meteo 30 martie anunță că vremea va fi apropiată de normele climatologice specifice perioadei, mediile temperaturilor maxime fiind de 10...11 grade.

Prognoza meteo 30 martie - în București

Vremea va deveni în general frumoasã și se va încãlzi. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în a doua parte a intervalului, când trecãtor vor fi ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în cursul zilei, așa cum reiese din prognoza meteo 30 martie. Temperatura maximã va fi de 16...17 grade, iar cea minimã de 6...7 grade. Dimineața vor fi condiții de ceațã.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


    Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță vreme bunăfoto: Click!
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță vreme bunăfoto: Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net