Prognoza meteo 30 mai: Vremea se menține frumoasă, dar pe alocuri va ploua

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 30 mai aduce vreme caldă cu mult soare
Prognoza meteo 30 mai aduce vreme caldă cu mult soare

Prognoza meteo 30 mai estimează că vremea se va ameliora în majoritatea regiunilor țării. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi. În București vremea se va mai încălzi dar mercurul din termometre va urca cu doar câteva grade.

Sâmbătă vremea vremea va fi mai frumoasă decât în ziua precedentă. Prognoza meteo 30 mai anunță că în majoritatea regiunilor cerul se va însenina și doar pe arii restrânse va mai ploua. Temperaturile maxime, în creștere față de ziua precedentă, se vor încadra între 22 și 26 de grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță vreme frumoasă cu mult soare
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță vreme frumoasă cu mult soare
  • Prognoza meteo 30 mai anunță că vremea se va menține predominant frumoasă și va continua să se încălzească, astfel că regimul termic se va încadra în limite normale pentru sfârșitul lunii mai.
  • Cerul va fi senin, potrivit datelor din prognoza meteo 30 mai, cu unele înnorări spre seară și noaptea în zona montană unde, cu totul izolat, vor fi posibile ploi slabe.
  • Vântul va sufla slab până la moderat, cu ușoare intensificări în cursul zilei, în estul și sud-estul țării, precum și la munte, potrivit datelor din prognoza meteo 30 mai.
  • După cum arată prognoza meteo 30 mai, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 de grade în nord și centru și 27 de grade în regiunile sudice, iar cele minime se vor încadra între 4 și 15 grade, mai ridicate pe litoral.
  • La munte, vremea se va menține în general frumoasă și va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil ziua în masivele sudice și estice și mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab până la moderat, potrivit datelor din prognoza meteo 30 mai.
  • După cum arată prognoza meteo 30 mai la mare, vremea va fi în general frumoasă și în încălzire. Cerul va fi variabil, predominant senin. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 și 24 de grade, iar cele minime între 14 și 18 grade. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 15 și 18 grade.

Prognoza meteo 30 mai – în București

  • În București, prognoza meteo 30 mai anunță că vremea se va menține frumoasă și va continua să se încălzească, astfel că valorile termice se vor încadra în limite normale pentru această dată.
  • Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 26…27 de grade, iar cea minimă de 11…14 grade, potrivit datelor din prognoza meteo 30 mai.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


    Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță vreme frumoasă cu mult soarefoto: Click!
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță vreme frumoasă cu mult soarefoto: Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (9) jpg
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net