Prognoza meteo 30 iunie: Vremea începe să se amelioreze în toată țara

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 30 iunie anunță că vremea se ameliorează
Prognoza meteo 30 iunie anunță că vremea se ameliorează

Ziua de 30 iunie vine cu vreme instabilă, în cea mai mare parte a țării. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi. Astăzi vremea se anunță capricioasă, cu precipitații în anumite zone.

Marți se anunță o vreme cu alternanțe de ploi și soare. Prognoza meteo 30 iunie anunță că în majoritatea regiunilor cerul va fi senin, iar în zona montană sunt posibile câteva precipitații. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 27 de grade şi cele minime între 12 și 16 grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea se menține în limite normale
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea se menține în limite normale
  • După cum arată prognoza meteo 30 iunie, vremea va fi în general instabilă în regiunile din jumătatea vestică a țării și în zona de munte, unde mai ales în cursul zilei, vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.
  • În restul teritoriului, potrivit datelor din prognoza meteo 30 iunie, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe spații restrânse, mai ales în Moldova.
  • În Dobrogea și Bărăgan, conform datelor din prognoza meteo 30 iunie, perioadele cu soare domină ziua, iar ploile lipsesc din peisaj. Vântul ar putea să se întețescă la malul mării, iar maximele vor urca până la 25, poate 26 de grade.
  • Izolat cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp și vor fi condiții de grindină, conform datelor din prognoza meteo 30 iunie. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 27 de grade, iar cele minime, în general, între 12 și 16 grade.
  • Prognoza meteo 30 iunie anunță că la munte se răcorește și va ploua pe zone vaste. Ploile vor fi însoțite de toată suita de fenomene specifice instabilității, iar cantitățile de apă ar putea depăși 15...20 l/mp.
  • La malul marii, nu sunt semne de ploaie. Atmosfera va fi însorită toată ziua; doar vântul va mai avea unele porniri. Pe plajă temperaturile vor ajunge la valori plăcute, de 25...26 de grade; iar apa mării va avea 21...22 de grade, potrivit datelor din prognoza meteo 30 iunie.

Prognoza meteo 30 iunie - în București

În București, prognoza meteo 30 iunie anunță că norii se înmulțesc pe înserat, când pot să apară averse, însoțite de descărcări electrice. Până atunci vom avea vreme bună, iar maxima va ajunge din nou la 26 de grade. Temperatura minimă va fi de 15…17 grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


    Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea se menține în limite normalefoto: Click!
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea se menține în limite normalefoto: Click!
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net