Prognoza meteo 3 iunie: Vreme caldă, cu mult soare în prima parte a zilei și ploi spre seara în unele regiuni

Ultima actualizare:

    Prognoza meteo 3 iunie aduce valori de peste 30 de grade în Capitalăfoto: Click!
Prognoza meteo 3 iunie aduce valori de peste 30 de grade în Capitalăfoto: Click!

Ziua de 3 iunie vine cu vreme caldă, în cea mai mare parte a țării, chiar caniculară în unele zone. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi. Astăzi vremea se anunță frumoasă și extreme de caldă.

Miercuri se anunță o vreme caldă. Prognoza meteo 3 iunie anunță că în majoritatea regiunilor cerul va fi senin, iar în zona montană sunt posibile câteva precipitații. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 30 de grade şi cele minime între 11 și 17 grade.

Prognoza meteo 3 iunie aduce vreme caldă cu mult soare
Prognoza meteo 3 iunie aduce vreme caldă cu mult soare
  • După cum arată prognoza meteo 3 iunie, vremea va fi ușor instabilă, iar valorile termice, mai ridicate decât mediile climatologice specifice acestei date, vor marca o creștere ușoară față de intervalul precedent.
  • Astfel, potrivit datelor din prognoza meteo 3 iunie, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 28 de grade pe litoral și 29…30 de grade local, în special în zonele de câmpie, iar cele minime între 11 grade în estul Transilvaniei și în jur de 17 de grade pe litoral și în Dealurile de Vest.
  • Prognoza meteo 3 iunie anunță că cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiaza și noaptea, când vor fi averse și descărcări electrice, local în zonele montane și centrale și pe arii mai restrânse în regiunile estice și sudice.
  • Izolat vor fi condiții de grindină, conform datelor din prognoza meteo 3 iunie.  Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor.
  • La munte va fi cald pentru acest moment al anului. În a doua parte a zilei vor apărea ceva înnorări și averse, însoțite de fulgere. Vântul va sufla slab și moderat în toată zona montană, potrivit datelor din prognoza meteo 3 iunie.
  • Prognoza meteo 3 iunie anunță că la malul mării avem vreme foarte frumoasă, cu cer senin iar șansele de ploaie lipsesc cu desăvârșire. Pe plajă se vor înregistra 27...28 de grade, iar apa mării va avea cel mult 20 de grade Celsius.

Prognoza meteo 3 iunie - în București

  • În București, prognoza meteo 3 iunie anunță că valorile termice vor marca o creștere ușoară față de intervalul precedent și vor fi mai ridicate decât mediile climatologice specifice acestei date.
  • Astfel, temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 15…17 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiaza și seara când vor fi condiții pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, potrivit datelor din prognoza meteo 3 iunie.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile

Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea va fi instabilă din punct de vedere termic
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea va fi instabilă din punct de vedere termic

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net