Prognoza meteo 3 iulie: Instabilitate atmosferică și temperaturi maxime de 29 de grade

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 3 iulie anunță că vremea va fi instabilă din punct de vedere termic
Prognoza meteo 3 iulie anunță că vremea va fi instabilă din punct de vedere termic

Ziua de 3 iulie anunță în regiunile estice și sud-estice, precum și în zona Carpaților Orientali și Meridionali, vor fi înnorări. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi. Vremea este închisă în jumătatea de est a țării.

Potrivit datelor din prognoza meteo 3 iulie, cerul va fi variabil și doar cu totul izolat vor fi condiții pentru ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 și 29 de grade, iar cele minime se vor încadra între 11 și 17 grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea se menține în limite normale
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea se menține în limite normale
  • Prognoza meteo 3 iulie anunță că în regiunile estice și sud-estice, precum și în zona Carpaților Orientali și Meridionali, vor fi înnorări temporar accentuate, local se vor semnala averse, iar vântul va avea unele intensificări.
  • În Dobrogea, potrivit datelor din prognoza meteo 3 iulie, aversele vor fi mai însemnate cantitativ și se vor semnala descărcări electrice. Izolat, vor fi condiții de grindină.
  • În restul teritoriului cerul va fi variabil și doar cu totul izolat vor fi condiții pentru ploi de scurtă durată, iar vântul va sufla slab și moderat, potrivit datelor din prognoza meteo 3 iulie.
  • Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 de grade pe litoral și 29 de grade în sud-vestul țării, iar cele minime se vor situa între 11 și 17 grade, după cum arată datele din prognoza meteo 3 iulie.
  • După cum arată prognoza meteo 3 iulie, la munte sunt anunțate înnorări și averse în Carpații Meridionali și în Orientali. În celelalte masive șansele de ploaie vor fi foarte reduse, așa că va predomina timpul frumos. Vântul va avea intensificări, mai ales pe timpul ploilor, iar temperaturile vor fi comparabile cu cele de ieri.
  • La malul mării, potrivit datelor din prognoza meteo 3 iulie, cerul se va înnora trecător și vor veni câteva ploi, dar neînsemnate cantitativ. Va bate și vântul. Pe plajă se vor înregistra cel mult 24-25 de grade; iar apa mării va avea între 21 și 23 de grade.

Prognoza meteo 3 iulie – în București

  • În București, prognoza meteo 3 iulie anunță că cerul va avea înnorări, mai accentuate în a doua parte a zilei și la începutul nopții, când trecător va ploua slab.
  • Prognoza meteo 3 iulie relevă faptul că vântul va sufla în general moderat în cursul zilei, apoi va slăbi în intensitate. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 16…17 grade.
  • Prognoza meteo pentru următoarele două zile

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net