Prognoza meteo 29 mai: Vreme predominant frumoasă

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 29 mai anunță vreme frumoasă cu soare in toată țara
Prognoza meteo 29 mai anunță vreme frumoasă cu soare in toată țara

Ziua de 29 mai anunță vreme predominant frumoasă și se va încălzi ușor față de ziua precedentă, dar valorile termice se vor menține mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi. Vremea este indicată pentru plimbări.

Potrivit datelor din prognoza meteo 29 mai, cerul va fi variabil în sudul și estul țării și mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare în Dobrogea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 și 23 de grade, iar cele minime se vor încadra între 8 și 13 grade, ușor mai mici în estul Transilvaniei spre 2 grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță vreme frumoasă cu mult soare
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță vreme frumoasă cu mult soare
  • Prognoza meteo 29 mai anunță că vremea va fi predominant frumoasă și se va încălzi ușor față de ziua precedentă, dar valorile termice se vor menține mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă.
  • Cerul va fi variabil în estul și sudul țării, potrivit datelor din prognoza meteo 29 mai, unde numai izolat și trecător vor fi condiții să plouă slab și mai mult senin în rest.
  • Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în estul și sud-estul țării, precum și la munte, potrivit datelor din prognoza meteo 29 mai.
  • Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17…18 grade în nord-vest, centru și în depresiuni și 23 de grade în sud-est, iar cele minime se vor încadra între 9 grade în depresiuni și 13 grade pe litoral, după cum arată datele din prognoza meteo 29 mai.  
  • După cum arată prognoza meteo 29 mai, la munte, tendinţa temperaturii aerului va fi de scădere, astfel că vremea va deveni uşor mai rece decât în mod obişnuit, cu maxime, în medie regională, de 8...10 grade şi minime ce se vor situa în jurul valorii de 3 grade Celsius.
  • Prognoza meteo 29 mai relevă faptul că după această dată încălzirea va fi treptată, astfel că în a doua săptămână a intervalului de prognoză, se va reveni la maxime, în medie, de 16...17 grade şi minime de 7...8 grade, caracterizând un regim termic normal pentru sfârşitul lunii mai şi începutul lunii iunie.

Prognoza meteo 29 mai – în București

  • În București, prognoza meteo 29 mai anunță că vremea va fi frumoasă și se va încălzi ușor față de ziua anterioară, dar valorile termice se vor menține mai coborâte decât cele specifice acestei date.
  • Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă de 10…12 grade, conform datelor din prognoza meteo 29 mai.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


    Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță vreme frumoasă cu mult soarefoto: Click!
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță vreme frumoasă cu mult soarefoto: Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net