Prognoza meteo 29 iunie: Vremea se menţine răcoroasă, dar se încălzeşte spre sfârşitul lunii

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 29 iunie anunță că temperaturile sunt în creștere
Prognoza meteo 29 iunie anunță că temperaturile sunt în creștere

Vremea va fi în general închisă. Cerul va fi acoperit, iar precipitații se vor semnala în jumătatea de nord a țări. În celelalte regiuni șansele de precipitații sunt reduse. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea începe să se amelioreze
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea începe să se amelioreze

Luni se anunță temperaturi în creștere. Prognoza meteo 29 iunie pe regiuni, arată astfel:

  • În Banat: până la sfârşitul lunii iunie, valorile termice vor fi în general apropiate de cele normale ale perioadei, cu maxime, în medie regională, de 26...28 de grade. Minimele termice se vor situa uşor sub mediile multianuale, potrivit datelor din prognoza meteo 29 iunie.
  • În Crișana: până la sfârşitul lunii, valorile termice vor avea uşoare variaţii de la o zi la alta, dar în general vor fi apropiate de cele normale ale perioadei, cu maxime, în medie regională, de 25...27 de grade, după cum arată prognoza meteo 29 iunie
  • În Transilvania: în ultimele zile ale lunii iunie, valorile termice vor avea uşoare variaţii de la o zi la alta, dar în general vor fi apropiate de cele specifice perioadei, cu maxime, în medie regională, de 23...27 de grade, după cum arată prognoza meteo 29 iunie.
  • În Maramureș: valorile termice vor avea uşoare variaţii, dar în general vor fi mai scăzute decât cele specifice perioadei, cu maxime, în medie regională, de 23...25 de grade. Fenomene asociate instabilităţii atmosferice se vor semnala în intervalul 29 - 30 iunie, potrivit datelor din prognoza meteo 29 iunie.
  • În Moldova: după cum arată prognoza meteo 29 iunie, până la sfârşitul lunii iunie, valorile termice vor avea variaţii de la o zi la alta, dar în general vor fi apropiate de cele normale ale perioadei, cu maxime, în medie regională, de 25...28 de grade.
  • În Dobrogea: vremea va fi local călduroasă la mijlocul acestei săptămâni, dar în special spre sfârşitul intervalului de referinţă, când valorile maxime vor fi de 28...30 de grade şi minimele de 17...20 de grade, iar în celelalte zile temperaturile se vor situa în jurul celor specifice perioadei, după cum arată prognoza meteo 29 iunie. 
  • În Muntenia: valorile termice vor avea unele oscilaţii de la o zi la alta, dar în general vor fi apropiate de cele normale ale perioadei, cu maxime, în medie regională, de 26...29 de grade. Așa arată prognoza meteo 29 iunie.
  • În Oltenia: în ultimele zile ale lunii iunie, valorile termice vor avea uşoare variaţii de la o zi la alta, dar în general vor fi apropiate de cele specifice perioadei, cu maxime, în medie regională, de 26...28 de grade, conform datelor din prognoza meteo 29 iunie.

Prognoza meteo 29 iunie – în București

Prognoza meteo 29 iunie anunță că vremea va fi instabilă și răcoroasă. Cerul va fi noros, va ploua temporar, iar vântul va sufla între slab și moderat. La amiază așteptăm 25 de grade. Presiunea atmosferică va fi ușor variabilă.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


    Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea începe să se ameliorezefoto: Click!
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea începe să se ameliorezefoto: Click!
image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net