Prognoza meteo 29 iulie: Vremea se va menține în general călduroasă

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 29 iulie ne spune că vremea este perfectă pentru plajă
Prognoza meteo 29 iulie ne spune că vremea este perfectă pentru plajă

Ziua de 29 iulie vine cu vreme caniculară în toată țara, dar mai ales în în centrul, nordul și nord-estul țării. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi. Astăzi, cerul va fi senin, iar ploi slabe, de scurtă durată, vor fi posibile doar izolat, mai ales la deal și la munte.

Miercuri se anunță o vreme mai caldă decât ziua precedentă. Prognoza meteo 29 iulie anunță că cerul va fi senin în mare parte din teritoriu. În zonele de câmpie maximele vor continua să crească.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea începe să se amelioreze
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea începe să se amelioreze
  • Potrivit datelor din prognoza meteo 29 iulie, valul de căldură se va intensifica din nou, astfel că vremea va fi caniculară în orele amiezii și disconfortul termic accentuat în Crișana, Banat, Oltenia, sud-vestul Transilvaniei, sud-vestul și sudul Munteniei și izolat în celelalte regiuni.
  • În sud-vestul țării canicula revine la orele amiezii, iar în sud-vestul Olteniei se vor atinge 36 de grade și stresul termic va fi accentuat. Către seară, pe suprafețe mici vor veni câteva averse, cu fulgere și intensificări ale vantului, potrivit datelor din prognoza meteo 29 iulie.
  • Cerul, potrivit datelor din prognoza meteo 29 iulie, va fi variabil în zona de munte, unde, cu totul izolat, după-amiaza vor fi posibile ploi de scurtă durată și descărcări electrice și mai mult senin în restul teritoriului.
  • Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 28 și 36 de grade, iar cele minime se vor încadra între 16 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 22 de grade în Dealurile de Vest, potrivit datelor din prognoza meteo 29 iulie.
  • La munte, vremea va fi în general frumoasă, iar instabilitatea atmosferică va crește după prânz, conform datelor meteorologice din prognoza meteo 29 iulie.
  • Conform datelor meteorologice din prognoza meteo 29 iulie, pe litoral, vremea va fi frumoasă și caldă, iar cerul mai mult senin. Apa mării se mai încălzește și ea și va avea până la 20 de grade.

Prognoza meteo 29 iulie - în București

  • În București, prognoza meteo 29 iulie anunță că vremea va fi călduroasă, posibil caniculară în orele amiezii, iar starea de disconfort termic se va menține.
  • După cum arată prognoza meteo 29 iulie, cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 35…36 de grade, iar cea minimă de 21…22 de grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


    Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea începe să se ameliorezefoto: Click!
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea începe să se ameliorezefoto: Click!
image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net