Prognoza meteo 28 septembrie: La munte va cădea prima ninsoare

Ultima actualizare:

    Prognoza meteo 28 septembrie anunță vreme mohorâtă în toată țaraFoto: arhivă Click!
Prognoza meteo 28 septembrie anunță vreme mohorâtă în toată țaraFoto: arhivă Click!

Prognoza meteo 28 septembrie anunță averse, care vor cădea în special în nodrul și estul Olteniei, Muntenia, Moldova precum și în sudul Transilvaniei.Local, cantitățile de apă vor depăși 20 de l/mp și izolat 40 l/mp. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11-21 de grade Celsius.

Prognoza meteo 28 septembrie: Luni, vremea va deveni mai rece pentru această perioadă, în majoritatea regiunilor țării. În jumătatea de sud și locar în rest cerul va fi mai mult noros și va ploua pe suprafețe mari. Vântul se va înteți temporar, mai ales în regiunile estice și cele sud-estice.

Prognoza meteo 28 septembrie anunţă prima ninsoare la munte
Prognoza meteo 28 septembrie anunţă prima ninsoare la munte

Prognoza meteo 28 septembrie anunță un început de săptămână ploios. Cerul va fi mai mult noros și va ploua pe arii relativ extinse. La munte vor cădea primii fulgi de zăpadă. Meteorologii anunță temperaturi destul de scăzute. Vântul va sufla slab și moderat. Pe litoral, prognoza meteo 28  septembrie anunță vreme ușor mai caldă decât în restul țării, cu maxime cuprinse în intervalul de 20-21 de grade.  În estul Transilvaniei, valorile termice minime ajung la 5 grade Celsius.

Prognoza meteo 28 septembrie anunță că la munte, la peste 1800 de metri, în special în nordul Carpaților Orientași, precipitațiile vor fi și sub formă de ninsoare. Vântul va avea intensificăr în special în regiunile estice, sud-estice și la munte.

Prognoza meteo 28 septembrie arată că în Moldova și Transilvania se anunță 11 grade Celsius. Va ploua pe arii relativ extinse în aceste regiuni. În Bucovina vremea va fi mohorâta și sunt semnalate averse. În Maramureș sunt anunțate ploi pe arii mai restrânse, cantitățile de apă nu vor fi însemnate. În centrul țării, cerul va fi mai mult noros, iar maximele termice pot atinge 17 grade Celsius. Valorile termice vor fi în scădere.

Prognoza meteo 28 septembrie: În București

Prognoza meteo 28 septembrie anunță o vreme răcoroasă în Capitală. Luni, valorile termice vor scădea semnificativ față de zilele anterioare. Vremea va deveni mai rece decât în mod normal pentru sfârșitul lunii septembrie. Cerul va fi noros și temporar va plou. Vântul va sufla moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 16 grade, iar cea minimă va ajunge la 10 grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net