Prognoza meteo 28 martie: Meteorologii anunță precipitații abundente în toată țara

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 28 martie aduce precipitații în toată țara
Prognoza meteo 28 martie aduce precipitații în toată țara

Prognoza meteo 28 martie estimează că vremea se va menție rece, mai ales în regiunile sudice, sud-estice şi centrale. Click! îți prezintă starea vremii zi de zi. În București vremea va fi în continuare rece și vor cădea precipitații însemnate cantitativ.

Vineri cerul va fi mai mult noros şi temporar va ploua, la începutul intervalului în sudul şi sud-estul ţării, apoi şi în celelalte regiuni. Prognoza meteo 28 martie anunță că în prima parte a zilei, în majoritatea regiunilor va ploua pe arii extinse. Temperaturile maxime se vor încadra între 10-11 grade în centrul țării şi 12 grade în celelalte regiuni.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță precipitații și vânt în toată țara
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță precipitații și vânt în toată țara
  • Prognoza meteo 28 martie anunță că, vremea se menține rece în toate regiunile. Cerul va fi mai mult noros și va ploua în cea mai mare parte a țării. Pe arii restrânse în Banat și Moldova și izolat în rest, cantitățile de apă vor fi mai însemnate. La munte, mai ales în a doua parte a intervalului, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare, potrivit datelor din prognoza meteo 28 martie. Vântul va avea unele intensificări la munte și trecător în vest și sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 grade în centru teritoriului și 17 grade în vesr, iar cele minime se vor încadra între 1 și 9 grade.
  • Valorile termice vor marca o scadere semnificativa și în regiunile vestice, nordice și central, așa cum reiese din prognoza meteo 28 martie. Cerul va avea înnorări și va ploua, ziua în cea mai mare parte a țării, iar noaptea cu precadere în jumatatea de est. Prognoza meteo 28 martie anunță că, pe arii restrânse în Dobrogea, Moldova și Muntenia, cantitățile de apă vor fi mai însemnate. La munte, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va avea intensificări la munte, în regiunile vestice și de răsărit.
  • Aria ploilor va cuprinde toate regiunile, așa cum reiese din prognoza meteo 28 martie. Vor fi mai ales averse, cu precădere în Oltenia, Muntenia, sudul Moldovei şi zona montană aferentă. Cantităţile de apă vor depăşi local 15..20 l/mp şi izolat 30...40 l/mp în 24 de ore. La munte precipitaţiile vor fi predominant sub formă de ploaie, favorizând topirea stratului de zăpadă. Temperatura aerului va marca o scădere accentuată, mai ales la valorile maxime diurne, iar vremea va deveni rece pentru această dată.

Prognoza meteo 28 martie - în București

În București, prognoza meteo 28 martie anunță că vremea se va menține ușor mai rece decât în mod obișnuit în această perioadă. Cerul va fi noros și, temporar, va ploua. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade, iar cea minimă va fi de 7…8 grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


    Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță precipitații și vânt în toată țarafoto: Click!
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță precipitații și vânt în toată țarafoto: Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net