Prognoza meteo 28 februarie

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 28 februarie anunță un sfârșit de februarie cald
Prognoza meteo 28 februarie anunță un sfârșit de februarie cald

Prognoza meteo 28 februarie anunță că vremea va fi caldă. Click! îți prezintă starea vremii zi de zi. În București meteorologii anunță vreme caldă și tocmai bună de plimbare. Spre seară câțiva nori își vor face apariția pe cer, dar nu sunt motive de îngrijorare!

Sâmbătă vom avea parte de o ușoară creștere de temperatură. Prognoza meteo 28 februarie anunță că dimineața și seara, în majoritatea regiunilor va fi ceață. Vântul va avea unele intensificări, mai ales pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 grade în est şi între 15-16 grade în zonele sudice.

Prognoza meteo 28 februarie ne spune că va fi cald, dar înnorat
Prognoza meteo 28 februarie ne spune că va fi cald, dar înnorat
  • Sâmbătă, regimul termic va fi caracterizat de valori în general apropiate de cele obișnuite ale perioadei, local chiar mai ridicate decât cele climatologic normale, cu precădere în dealurile subcarpatice. Vremea rămâne tot caldă, cu temperaturi după-amiază de la 8 grade în nordul Moldovei şi pe litoral până la 15...16 grade în câteva localităţi din nord-vestul şi sudul teritoriului, mai scazute în estul Transilvaniei, până în jurul valorii de -6 grade. Dar ziua nu va fi deplin însorită, din când în când soarele se ascunde după nori și numai trecător plouă slab, local în sud-vestul şi sudul ţării şi izolat în restul teriroriului. Izolat se vor semnala burnițe și fulguieli și va fi posibilă, pe suprafețe destul de mici, depunerea de polei.
  • În zona înaltă de munte prognoza meteo 28 februarie ne atenționează că vor mai fi şi precipitaţii sub formă de lapoviţă sau ninsoare. Se vor semnala precipitații, local în Carpații Occidentali și în Carpații Meridionali și pe arii restrânse în restul lanțului carpatic. Acestea vor fi sub forma de ploaie, iar în zona înaltă lapoviță sau ninsoare. Vântul devine şi el mai agitat prin Bărăgan, sudul Moldovei şi Dobrogea. Dimineața și noaptea, pe văi și în depresiuni, vor fi condiții de ceață și pe alocuri în zonele joase de relief. Temperaturile minime se vor încadra între -10 și 0 grade, mai scăzute în depresiuni, spre -14 grade.

Prognoza meteo 28 februarie - în București

Vreme caldă anunţă meteorologii şi pentru ziua de sâmbătă, când se vor atinge aproximativ 14 grade C la prânz, dar soarele nu este prea generos, se ascunde adesea după nori. Cerul va fi acoperit, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minima se va situa în jurul valorii de 5 grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


    Prognoza meteo 28 februarie ne spune că va fi cald, dar înnoratfoto: Click!
Prognoza meteo 28 februarie ne spune că va fi cald, dar înnoratfoto: Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net