Prognoza meteo 27 septembrie: Cer noros și ploi slabe

Ultima actualizare:

    Prognoza meteo 27 septembrie anunță un sfârșit de weekend mohorâtFoto: Arhiva Click!
Prognoza meteo 27 septembrie anunță un sfârșit de weekend mohorâtFoto: Arhiva Click!

Prognoza meteo 27 septembrie anunță un sfârșit de weekend cu vreme instabilă. Duminică, temperaturile maxime se vor situa în jurul valorii de 25 de grade Celsius, iar cele minime se vor încadra în intervalul de 14-16 grade. Vremea va fi în general răcoroasă. Cerul va fi temporar noros și trecător va ploua slab.

Prognoza meteo 27 septembrie arată că vremea se menține relativ răcoroasă în jumătatea de nord-vest a țării, în timp ce în restul teritoriului temperaturile se vor situa peste cele specifice ultimei părți ale lunii septembrie.Valorile termice vor continua să scadă, mai ales în regiunile intracarpatice.

Prognoza meteo 27 septembrie 2015
Prognoza meteo 27 septembrie 2015

Prognoza meteo 27 septembrie anunță că în Banat, Oltenia și în vestul Munteniei va ploua local, pe timpul zilei, dar și în zone mai extinse pe timpul nopții. Izolat se vor cumula cantități de apă mai însemnate. La munte se anunță ploi, dar mai mult pe timpul nopții. În restul teritoriului, se vor semnala averse pe arii mai restrânse. Prognoza meteo 27 septembrie arată că vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări locale, în regiunile estice și sud estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse atinge 25 de grade Celsius, mai ridicat în zona de sude est, unde vor ajunge chiar și până la 28 de grade Celsius. La Tulcea și Constanța vor fi în jur de 25-26 de grace Celsius. La Suceava vremea va fi mai răcoroasă, temperaturile maxime atingând 17 grade Celsiu, după cum anunță prognoza meteo 27 septembrie.

În Oltenia, Muntenia, sud-estul Transilvanie și în Moldova, cantitățile de apă vor depăși local 20 l/mp, iar izolat 35-40 l/mp. În regiunile intracarpatice vremea va fi relativ răcoroasă, temperaturile maxime se vor încadra în intervalul de 16-17 grade în Dealurile Crișaniei și 27-29 de grade în Bărăgan. Prognoza meteo 27 septembrie anunță că în Podișul Dobrogei și al Moldovei valorile termice minime vor fi cuprinse între 9 și 18 grade, ușor mai ridicate în zona de Litoral.

Prognoza meteo 27 septembrie: În București

Prognoza meteo 27 septembrie anunță o vreme ușor mai caldă decât ar fi normal în această perioadă, în Capitală. Duminică, cerul va fi temporar noros și se vor semnala averse slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Valorile termice maxime vor atinge 25 de grade celsius, iar cele minime vor fi de 15-16 grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


    Foto: Click!
Foto: Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image
actualitate.net
image
actualitate.net