Prognoza meteo 27 mai: Ploi și vreme închisă

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 27 mai aduce vreme rece cu precipitații în jumătatea de vest a țării
Prognoza meteo 27 mai aduce vreme rece cu precipitații în jumătatea de vest a țării

Prognoza meteo 27 mai estimează că norii şi furtunile pun stăpânire pe Capitală. Vremea va fi instabilă în următoarele zile, deşi amiezile vor fi călduroase, se așteaptă furtuni în timpul seriiÎn. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi. Vremea va fi în continuare închisă și temperaturile sunt într-o ușoară scădere.

Miercuri vremea va fi la fel de răcoroasă. Prognoza meteo 27 mai anunță că în majoritatea regiunilor cerul va fi acoperit și va ploua în special în zona Munților Apuseni. Temperaturile maxime, în scădere față de ziua precedentă, se vor încadra între 16 și 26 de grade şi cele minime între 4 și 13 grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că ploile se restrâng
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că ploile se restrâng
  • Prognoza meteo 27 mai anunță că, în vestul, centrul și nordul țării cerul va fi mai mult noros, pe arii extinse va ploua.
  • În nordul şi centrul ţării, în zonele deal şi de munte, iar seara şi noaptea şi în sud-vest cerul va avea înnorări şi vor fi ploi, mai ales averse ce vor cumula pe spaţii mici peste 25 l/mp, după cum arată prognoza meteo 27 mai.
  • Valorile de temperatură se vor situa, conform datelor din prognoza meteo 27 mai, sub cele climatologic specifice datei, cu precădere în Câmpia și Dealurile de Vest, unde vor caracteriza o vreme rece pentru sfârșitul lunii mai.
  • În restul teritoriului, potrivit datelor din prognoza meteo 27 mai,  regimul termic se va situa în jurul celui normal, iar înnorări și local averse și descărcări electrice vor fi în a doua parte a zilei, dar mai ales noaptea.
  • Izolat, cantitățile de apă vor fi mai însemnate și vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime vor fi de la 15…16 grade în Dealurile Banatului și Crișanei și 23…26 de grade în Subcarpații de Curbură și în Bărăgan, potrivit datelor din prognoza meteo 27 mai.
  • După cum arată prognoza meteo 27 mai, minimele termice, la nivelul întregii țări, se vor încadra între 4 și 13 grade, mai ridicate pe litoral.

Prognoza meteo 27 mai - în București

În București, prognoza meteo 27 mai anunță că vremea va fi ușor instabilă și, îndeosebi spre seară și noaptea, vor fi înnorări temporare, averse, însoțite de fenomene electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimă va fi de 11…13 grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


    Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că ploile se restrângfoto: Click!
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că ploile se restrângfoto: Click!
image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net