Prognoza meteo 27 iulie: Săptămâna începe cu vreme caldă

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 27 iulie ne anunță că săptămâna începe cu la fel de mult soare
Prognoza meteo 27 iulie ne anunță că săptămâna începe cu la fel de mult soare

Prognoza meteo 27 iulie estimează că vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi senin în majoritatea rgiunilor țării, doar în partea de vest se vor semnala înnorări. În celelalte regiuni șansele de precipitații sunt reduse. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi.

Prognoza meteo 27 iulie  - în țară

Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea se menține călduroasă
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea se menține călduroasă

Luni se anunță temperaturi în creștere. Prognoza meteo 27 iulie pe regiuni, arată astfel:

  • În Banat: temperaturile scad ușor de la o zi la alta, atingând valori medii diurne de 32...34 de grade, iar minimele nocturne vor fi de aproximativ 17 grade. Probabilitatea de averse mai frecvente va crește, potrivit datelor din prognoza meteo 27 iulie.
  • În Crișana: regimul termic va marca o scădere, spre medii de 31...32 de grade. Temperaturile minime nocturne vor fi de 16...18 grade. Vor apărea averse și fenomene asociate instabilității, după cum arată prognoza meteo 27 iulie.
  • În Transilvania: regimul termic va scădea uțor, spre medii termice situate între 30 și 32 de grade, ce se vor menține până la finalul săprămânii de prognoza. Media temperaturilor minime nocturne va scadea spre 14 grade, după cum arată prognoza meteo 27 iulie.
  • În Maramureș: temperaturile vor scadea, spre 29...30 de grade. Temperaturile minime vor scadea și ele, atingând valorea medie de 15 grade. Manifestarile de instabilitate atmosferica vor fi mai frecvente, potrivit datelor din prognoza meteo 27 iulie.
  • În Moldova: vremea se va menține călduroasă, caniculara chiar, când mediile temperaturilor maxime se vor situa în jurul a 35...36 de grade. În ceea ce privește temperaturile nocturne, acestea vor marca o scădere atingând o medie de 15 grade, după cum arată prognoza meteo 27 iulie,
  • În Dobrogea: regimul termic va marca o creștere, vremea va deveni și mai călduroasă, izolat caniculară, iar maximele diurne vor atinge 33...34 de grade. Probabilitatea de averse va fi foarte scazută, după cum arată prognoza meteo 27 iulie. 
  • În Muntenia: Vremea va fi călduroasă pe tot parcursul zilei, chiar caniculara în prima parte când se vor atinge medii ale temperaturilor maxime de 36...37 de garde. Valorile de temperatură pe timpul nopții vor marca o creștere ajugând la valori de 18...19 grade. Așa arată prognoza meteo 27 iulie.
  • În Oltenia: Vremea se va mentine calduroasă și media maximelor diurne nu va coborî sub 34 de grade. Noaptea va fi caracterizată de temperaturi minime ce se vor situa, în medie, între 18 și 21 de grade, conform datelor din prognoza meteo 27 iulie.

Prognoza meteo 27 iulie – în București

Prognoza meteo 27 iulie anunță că vremea caniculară va persista, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 37 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 21...23 de grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


    Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea se menține călduroasăfoto: Click!
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea se menține călduroasăfoto: Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (9) jpg
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net